Základní údaje

Já mám příběh z jiného soudku. Měla jsem perfektního zubaře u nás v práci, ale ten bohužel odešel. Bylo velmi těžké sehnat zubaře, až jedna dost postarší zubařka mě vzala. Hrůza mně jímala, jen jsem vstoupila do dveří - roztrhané křeslo, sestra v ušmudlané dederonové zástěře a nástroje, kterými mi sahala do pusy, byly rezavé!

Zub mi léčila rok nějakou mastičkou. Po roce jsem tam měla tak velký zánět, že mi pusa celá otekla. Naštěstí tam moje zubařka nebyla a vedlejší doktor se mě ujal, kanálky vyčistil, zub opravil a udělal krásnou bílou plombu za 800,-. Po dlouhém přemlouvání si mně vzal jako pacientku.

Bohužel jsem nebyla platící pacient a záhy se to začalo projevovat. Od bílé plomby se kus ulomil a byla tedy nastavena černou - budiž, prý to nejde nastavit zase bílou. Ulomilo se mi zepředu můstku bílé krytí - to nejde opravit a můstek je dobrý - tak chodím na půl černé na půl bílé.

Když mně začal bolet zub a přišla jsem tam, tak mi bylo oznámeno, že s ním nic není a až přestane zima, tak zub přestane bolet. Zima je dávno pryč a zub samozřejmě stále bolí.

Sháním nového zubaře, ale jak víte nikdo vás nevezme - tedy pokud si nebudete všechno hradit sama a ne na pojišťovnu. Jsem na mateřské dovolené se svým čtvrtým dítětem a na placení zubaře nemám - to raději zaplatím dětem nadstandardní očkování. Takže žádná plastika prsou, botoxové injekce nebo cosi podobného, ale poctivého zubaře, abych ve svých 42 letech nepřišla o všechny zuby.