Základní údaje

Jmenuji se Vlastimil a jsem narozen v červnu 1973. Proč vám vlastně píši? Trápí mě už od dětství jedna věc. Celý život se setkávám s posměšky a výsměchem. Mám z toho už velké deprese. Neustále se schovávám a oblékám tak, aby mě nikdo pořád neatakoval, jsem z toho nešťastný a zoufalý.

Moc by mě potěšilo, kdyby mi s tím mohl konečně někdo pomoci a já mohl být zase šťastný a spokojený človíček. Jsem trošku silnější, což by mi ani tolik nevadilo, co je ale hrozné, je, že v podstatě mám prsa. Mám je již od malička, už jsem říkal i doktorům, že mě to trápí a že bych je chtěl odoperovat, ať můžu nosit trička jako každý obyčejný člověk a být šťastný.

Nechodím kvůli tomu ani na koupaliště, ani nikam jinam na veřejná místa, prostě nikam. Ubíjí mě to a ničí. Doktor mi operaci rozmlouval, prý bych nemohl mít děti. Ale tenkrát, v šestnácti jsem ještě nevěděl, že budu gay a nechal jsem to být.

Mám z toho zkrátka dost velkou depku, takže hned, jak jsem se dozvěděl o této soutěži, tak vám píšu. Vím, že je asi spousta lidí, kteří mají horší problém, ale já to alespoň zkouším a pokouším štěstí.

Byl bych opravdu rád, kdyby to vyšlo a já mohl spokojeně fungovat v této společnosti, která je divná a kouká jen na vzhled. Mám partnera, ale ani před ním se nesvléknu. Prostě mi to strašně ubírá sílu do života a já bych se nejraději vždycky propadl hanbou a studem. Je to mé VELKÉ trápení. S pozdravem, Vlastík