I to byl jeden z důvodů, proč se rozhodla svěřit do rukou odborníků na půvab a definitivně sobě i svému okolí dokázat, že může vypadat stejně tak skvěle, jak se cítí. Naďa se nikdy nelíčila ani neexperimentovala s barvou vlasů či střihem. Hlavním cílem týmu salonu Michelangelo se tady stalo: „Odhalit a podtrhnout Nadinu skrytou krásu“ a v neposlední řadě zasvětit Naďu do tajů bezchybného make-upu.

Před proměnou...

Proměňujeme...

Co s vlasy? Nastupuje kadeřník

Vlasy: Michal Červený, www.studiomichelangelo.cz

Volba barvy padla na elegantní odstín hořké čokolády značky Framesi doplněný jemným promelírováním „tón v tónu“. Podle slov kadeřníka Michala si nová barva vždy potřebuje „sednout“ a perfektní efekt správné kombinace barvy a střihu je úplně patrný až po pěti až šesti umytích.

Jedním střihem nůžek Naďa přišla o svůj dlouhý culík. Kamenem úrazu se pak stala špatně sestřižené ofina. Tu nakonec Michal originálně zapracoval do nového mladistvého, sportovně elegantního účesu, který nabízí hned několik variant úprav. Celkově vlasy odlehčil a na závěr upravil žehličkou: “Žehlička je velký pomocník, zaručí lehkost, nadýchanost, podobný efekt neudělám žádným kartáčem ani fénem či kulmou!“

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Soňa Bendová a Angelika Faltýnková, www.studiomichelangelo.cz

Jak už bylo řečeno v úvodu, hlavním cílem bylo odhalit skrytou krásu paní Nadi. Jako první krok tedy kosmetička pleť důkladně vyčistila a sjednotila peelingem, použila liftingovou pleťovou masku a upravila obočí, čímž připravila základ pro další prvky make-upu. Přestože se Naďa nikdy nelíčila, zvolila vizážistka Angelika v další fázi výraznější styl.

Oči zvýraznila a opticky rozevřela černými linkami a na víčka nanesla oční stíny v olivové a zlaté barvě. Vše dokončila vrstvou černé řasenky. Hezký tvar rtů podtrhla konturovací tužkou a zářivou rtěnkou.

Po proměně...

A co na proměnu říkala Naďa?

„Je to obrovská změna! Pokusím se začít s líčením.“

Líčení – použité přípravky

Kosmetička a vizážistka použily následující kosmetické přípravky:

  • Peeling Alcina
  • Liftingovou masku Alcina
  • Make-up Teint Idole SPF 10 Lancôme
  • Hnědou tužku na obočí Artdeco
  • Zlaté a olivové stíny Clinique
  • Bronzovou tvářenku Dermacol
  • Starorůžovou konturovací tužku L'Oréal
  • Rtěnku Sparkle Shine č. 623 Dior
  • Černé oční linky Hypnose Lancôme
  • Černou řasenku Hypnose Lancôme

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit.