Oznámení redakce KAFE.cz

Milé čtenářky, rádi bychom vás ubezpečili, že se k proměnám u kadeřníka opět vrátíme. Módní proměny jsme udělali dočasně – a to na vaše přání. Často se totiž u vašich přihlášek objevoval požadavek také na radu právě ohledně oblečení. Protože k nám jezdíte i ze vzdálených koutů naší vlasti, je samozřejmé, že si chcete při té příležitosti také prohlédnout naši matičku stověžatou, a ne trávit celý den v kadeřnictví, obchodě a ateliéru. Proto jsme rozdělili proměny na dva typy. Každá žena si tak může vybrat tu, o kterou stojí více. Děkujeme za všechny komentáře pod první Módní proměnou. Určitě jsou to pro nás cenné postřehy. Čtenářky, které se radostně přihlásily na Módní proměnu nechceme zklamat, a proto jich ještě pár zrealizujeme. Již nyní ale začínáme pracovat opět na proměnách kadeřnických. Nezapomeňte tedy prosím k své přihlášce vždy napsat, kterou proměnu si přejete.

Hezké dny u KAFE.cz přeje redakce.

Módní proměna čtenářky Petry

Hlavní změna Petřina šatníku se po narození potomka odehrála hlavně ve vrchních dílech. Nosí totiž zásadně propínací košile a topy, aby mohla v případě potřeby rychle nakojit své miminko. Dostatek pohodlí a přírodní materiály jsou ta nejdůležitější kritéria. Ale ani dříve, když chodila do práce, nebyla „kostýmkový“ typ. Je ovšem pravda, že se každé ráno líčila, což teď stíhá jen tu a tam, a svému vzhledu věnovala víc pozornosti. K jejím oblíbeným barvám patří podzimní zelená, hnědá nebo žlutá.

Na proměnu dorazila v černých legínách a delší kostkované košili. Stylista Peter Tistan (www.petertistan.com) jí pochválil světlou barvu vlasů, která je podle něj na léto ideální. Jinak může zůstat u přírodní oříškové, která jí jde k očím. Nanášení profesionálního make-upu a další „rozmazlování“ si Petra vychutnala.

O něco později v nákupním centru pak sama sahala hlavně po šatech, Peter ji však oblékl do obtažených džínů a šedého tílka, které doplnil velkou zlatou kabelou, šálou s trendy zvířecím potiskem (vše Mango) a hnědými botami na vyšším podpatku (Humanic). Obuv jí k jejím téměř 180 centimentrům ještě další přidala.

Petra se v modelu cítila dobře, ačkoliv poznamenala, že by se na podpatcích musela zase „naučit“ chodit, neboť si během těhotenství a na mateřské odvykla. Problém měla jen s barvou kabelky – sama preferuje stříbrnou a nosí šperky z bílého zlata.

Když pak Petru odpoledne přišel vyzvednout manžel s dcerkou, malá Elenka maminku na první pohled nepoznala. Manžel byl z okouzlující sexy „kočky“ taky chvíli zaskočen, hlavně však nebyl zvyklý, že Petra dosahuje jeho výšky.

Petra si každopádně jeden den bez rodiny náramně užila a načerpala inspiraci pro dobu, až v jejím životě přestanou dominovat mateřské povinnosti.