Oznámení redakce KAFE.cz

Milé čtenářky, rádi bychom vás ubezpečili, že se k proměnám u kadeřníka opět vrátíme. Již máme připravenou novou kadeřnickou proměnu.

Jiřina má v otázce vkusu jasno. Obléká se v mladistvých obchodech, nebojí se krátkých sukní, miluje bižuterii, šaty a čím víc kytiček a volánků, tím lépe. Hlavně to nesmí být nuda. "Na to být usedlá mám snad ještě čas, ne?," směje se. Miluje nakupování "hadříků", experimenty s barvením vlasů a líčením stráví každý den půlhodinu.

JIřina má krásnou postavu, kterou si udržuje možná také tím, že obvykle nejí po páté hodině. Na diety a cvičení jí ovšem neužije. Stylista a vizážista Peter Tistan (www.petertistan.com) jí pochválil krásné oči, jejichž tvar prý stačí jen lehce zdůraznit řasenkou, a kvalitní pleť, které postačí jen trocha tvářenky.

Na proměnu Jiřina dorazila v černému topu, krátké sukni s kytičkami a barevně sladěném náhrdelníku. Model rosé šatů (Mango), který jí vybral Peter, ji příliš nenadchnul, ale líbily se jí zajímavě řešené bílé boty na vyšším podpatku (Humanic). Má zkrátka ráda všechno, co se blýská, co je originální a upoutá pozornost.