Oznámení redakce KAFE.cz

Milé čtenářky, rádi bychom vás ubezpečili, že se k proměnám u kadeřníka opět vrátíme. Módní proměny jsme udělali dočasně – a to na vaše přání. Již nyní pracujeme opět na proměnách kadeřnických, které budou na KAFE.cz v září. Nezapomeňte tedy prosím k své přihlášce vždy napsat, kterou proměnu si přejete.

Helena dřív pracovala ve strojírenství, teď jako rentiérka věnuje volný čas hlavně španělštině, kterou se jako svůj první cizí jazyk začala učit před čtyřmi lety. A dnes na internetu čte španělské noviny a sleduje televizi! K jejím koníčkům patří také fotografie, jejich archivace a úprava. Sama se ovšem fotí jen výjimečně. Na proměně bylo všechno jinak a Helena si pózování před objektivem užila ve vrchovaté míře.

Stylista a vizážista Peter Tistan (www.petertistan.com) při jejím líčení zjistil, že má Helena už od mládí permanentní tyrkysové linky, které se dají jen těžko zcela překrýt. "To víte, tehdy to byla novinka, tak jsem to musela vyzkoušet. Bylo mi dvaadvacet," smála se Helena. Peter si s výraznými linkami nakonec díky hnědofialovým stínům poradil, takže tolik "nezářily". A mohlo se jet vybírat oblečení.

Na proměnu Helena přišla v modrém topu a sukni, ale jinak holduje spíš sportovnímu stylu. Vždy si ale potrpí si na to, aby byl outfit pěkně sladěný. Celoživotně bojuje se svými velkými prsy, kvůli kterým jí sluší jen málokterý top. Peterovi se podařilo díky světlým vrchním dílům od jejího objemného hrudníku odvrátit pozornost.

Po chvíli pátrání a díky ochotné prodavačce se podařilo "ulovit" džíny z nové kolekce Manga, které Heleně padly jako ulité. K nim Peter ve stejném obchodě vybral krémový top, delší pletenou vestu s krátkým rukávem i sladěnou kabelku do ruky. V Humanicu pak našel pohodlné mokasíny z měkké bílé kůže.

Barvu a střih účesu Peter Heleně pochválil, jen jí doporučil, aby si vlasy vytvarovala a nadzvedla pomocí pěnového tužidla. S make-upem to nemá přehánět, protože ten by jen zdůraznil nerovnosti pleti. Helena si v Peterově outfitu připadala dobře, ale konstatovala, že si značkovou módu díky své finanční situaci téměř nedopřává.