Má slabost také pro kolektivní sporty spojené se zábavou a společenskými kontakty. Používá jen make-up a lesk na rty. Do budoucna by ráda podstoupila korekční operaci dioptrií, a zbavila se tak brýlí. Nejradši obléká roztrhané džíny a pohodlné svetry a pokud to situace vyžaduje, sáhne po kostýmu. A čím si Helena prošla ve škole make-upu Surface?

Make-Up:

Ilona Rubešová, škola make-up Surface

Ilona Heleninu pleť nejprve vyčistila tonikem Bioderma a poté nanesla hydratační podklad pod make-up od značky Maqpro – Make-Up Mixer. Následně beauty blenderem (pozn. antibakteriální pěna sloužící k nanášení make-upu) nanesla hydratační make-up, odstín 02 od Maqpro. Na pokrytí nedokonalostí pleti a zafixování podkladu použila matující Matt Make-up značky Maqpro. Na zmatnění T-zóny použila trochu transparentního pudru Maqpro. Tmavě hnědým pudrem se snažila zkorigovat tvar obličeje a přiměřeně ho vykreslit a zúžit matným bronzujícím pudrem od Maqpro. Obočí vizážistka stáhla, aby opticky zkorigovala jeho tvar a vytvořila ho jemnější. Oči vykreslila spíše studenými perleťovými tóny od stříbřitého, světle modrého až po vodově zelenou barvu. Potom nanesla řasenku, oko přitom chránila pomůckou Mascara Shields, aby se maskara neobtiskla na víčko. Do slzné linie spodního víčka nanesla bílou tužku na projasnění a vyčištění oblasti. Vyčistila oblast pod očima, poté nanesla krémový korektor lososové barvy Maqpro, následně oblast pod očima přepudrovala transparentním pudrem pro fixaci a zabránění obtisknutí řasenky.

Tvářenku Ilona zvolila v lososovo-růžové barvě a aplikovala ji více do středu tváře pro vytvoření optického vyplnění této oblasti. Korektorem vyčistila linii rtů, rty obkreslila konturovací tužkou v přírodním odstínu, poté přišla na řadu světle broskvová rtěnka v chladném tónu. Na rtěnku aplikovala lesk ve stejné barvě.

Následovalo nanesení tvářenky v příjemné lososovo-růžové barvě, která obličej rozsvítila. Na závěr linii rtů pročistila korektorem a nanesla tužku na rty v barvě odpovídající rtům. Rty vyplnila lososově-růžovou matnou rtěnkou a na střed rtů vklepala kapičku lesku pro hydrataci.

Vlasy:

Angelika Faltýnková, škola make-up Surface

Ačkoliv je Helena úřednice, má v sobě rebelského ducha, jezdí na motorce, a tomu odpovídá i snadno upravitelný, zajímavý, extravagantní, ale dobře provedený střih vlasů. Angelika se snažila vytvořit uhlazenější, šik look. Vlasy natupírovala směrem dozadu a vytvořila opticky nádech drdolu, aby dodala účesu punc elegance. Boční linie stáhla voskem dozadu a zafixovala lakem.

Styling:

Michaela Stabrynová, škola make-up Surface

První outfit zvolila Míša ve slavnostnějším rázu. Vzhledem k nadcházejícímu jaru se zaměřila na barvy a vybrala fialové krajkové šaty. Krajka je v aktuální sezóně velmi módní záležitost. Bundička v imitaci kůže přírodní barvy slavnostní ráz krajky příjemně rozbíjí a ubírá pár let. Jako kontrast k výrazným barvám stylistka vybrala další módní hit sezóny v podobě blyštivých zlatých lodiček. Obličej hezky projasnily zlato-bílé visací náušnice.

Druhý outfit pro Helenu koresponduje s jejím motorkářským duchem, ale Míša se rozhodla do jinak neutrální palety přidat barvy. Hlavním prvkem jsou ostře zelené úzké kalhoty, které doplňuje jednoduché volnější bílé tričko. Drsnější vzhled dodá džínová vesta. Černá sportovnější bunda dodala mladistvý, ležérní šmrnc. Aby outfit působil ženštěji, přidala Míša barevný šátek a boty na podpatku.

1. outfit – šaty 999 Kč (Lindex), bunda 1499 Kč (Charles Vögele), boty 499 Kč (Lindex), náušnice 139 Kč (Takko)
2. outfit – kalhoty 799 Kč, triko 399 Kč, džínová vesta 699 Kč, bunda 1499 Kč (vše Lindex), kabelka 499 Kč, šátek 299 Kč (oboje Takko), boty 499 Kč (Lindex)