Tanec ji provází celý život - v mládí se závodně věnovala disko odvětví, v současnosti chodí dvakrát týdně na zumbu a doufá, že bude tančit i v osmdesáti... Její priority jsou 1. rodina, 2. zdraví a 3. příroda. Víc než móda ji "bere" bydlení a zahrada, ráda nosí sportovní oblečení a do práce si vykračuje za každého počasí pěšky se svými holemi "Nordic Walking". Právě Mirka získala v naší nedávné anketě "Koho máme proměnit?" nejvíc hlasů.

Před proměnou...

Abychom zjistili, jaký je Mirka typ a jakým směrem se bude ubírat celá proměna, provedli jsme nejprve barevnou typologii. Pomocí různě barevných šátků jsme se postupně propracovali ke studenému letnímu typu v jeho světlé a lesklé variantě. Z toho vyplynulo, že nejvhodnější budou světlé odstíny ve studeném tónu a v lesku.

Proměňujeme...

Co s vlasy? Nastupuje kadeřník

Vlasy: Mirka Hřebejková, členka Pei Teamu www.promena.biz

Jelikož má Mirka tmavší odrosty, zvolila kadeřnice studenější blond odstín s tmavším promelírováním, aby se zmírnil barevný nepoměr při odrůstání vlasů.

Účes zkrátila, objem přesunula dopředu k obličeji a na závěr vlasy vyžehlila, aby zamezila samovolnému "kroucení". Mirka výsledek komentovala s nadšením: "Podobná úprava moji kadeřnici nikdy nenapadla. Je originální, ale ne příliš extravagantní."

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Zdeňka Boušková, členka Pei Teamu www.promena.biz

Mirky se pak ujala vizážistka Zdeňka. Jako podklad nanesla revitalizující vitamínovou pěnovou masku Powerlift od firmy LR, která dodá pleti okamžitý náboj a udělá liftingový efekt, který vydrží až 12 hodin.

Hydratačním make-upem Long Lasting značky StageLine jemně sjednotila barevný tón pleti. Tento výrobek je odolný proti otěru, a tedy ideální na zimní období, kdy hrozí zašpinění kabátu či šály. Make-up zafixovala světlým pudrem stejné značky, který zajistí, aby se obličej neleskl.

Dále přišla na řadu úprava obočí, které bylo velice světlé a bylo potřeba jej jemně zvýraznit. K tomu Zdeňka použila šedo-hnědou tužku na obočí, kterou ještě následně rozetřela pomocí spirálky na obočí, aby působilo co nejpřirozeněji.

Vzhledem k barevnému typu Mirky zvolila Zdeňka světlé líčení barevně ladící k barvě očí, tedy do šedo-zelena. Jelikož i řasy paní Jaromíry jsou velice světlé, před nanesením řasenky lehce vyplnila prostor mezi jednotlivými řasami šedo-hnědou tužkou na oči, což působí jemněji než klasická linka kolem celého oka. Řasenka podtrhla celkové zvýraznění očí, které se díky líčení rozzářily a vynikla i jejich barva.

Rtěnku Zdeňka sladila s barvou svetříku a opět se přitom držela zjištěného barevného typu, tedy světlá, lesklá a do studena. Na závěr pleti dodala svěží výraz pomocí tvářenky, která také pomohla obličej opticky zúžit.

K proměně byla použita dekorativní kosmetika firmy StageLine, která je profesionální značkou vizážistů a maskérů na celém světě, avšak je vhodná i na denní používání.

Po proměně...

A co na proměnu říkala Mirka?

„V zrcadle jsem se málem nepoznala. Připadám si jako nový člověk!“

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení následující kosmetické přípravky:

  • Podkladový krém Powerlift od LR
  • Make-up Long Lasting č.1 - Stage Line
  • Sypký transparentní pudr Stage Line - odstín Natural
  • Minerální korektor - Artdeco
  • Tónovací pudr na tvář - Sephora
  • Šedo-hnědá tužka na obočí Stage line
  • Zelený, šedý a perleťový stín na oční víčka - Artdeco
  • Tužka na oči - hnědo/černá stage line
  • Černá řasenka Sephora
  • Kontura na rty Stage Line
  • Lesk na rty GLOW UP - MAXILIP - odstín koral
  • Tvářenka Velvet Blush - odstín CF

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit.