Kamarádka Martiny, se kterou se sešla na jednom večírku, ji přihlásila do Proměn, protože – jak prý prohlásila – je na čase experimentovat i se vzhledem. Michala Červeného, který se s ní nejdřív pobavil o možné změně vlasů, poprosila, že je ochotná přistoupit na „cokoliv“, ale přála by zachovat délku alespoň po ramena tak, aby mohla mít na volbu více účesů. Nepřála si ofinu (zoufale prý po jednom pokusu o tohle zastřižení tehdy čekala, až jí vlasy dorostou a ona bude mít zase čelo odhalené).

Martina je typická Váha, její rozhodnutí nejsou blesková, v oblékání postupně přešla od sportovního oblečení k elegantnímu. Martině sluší při její výšce kalhoty i sukně, zamilovala si šaty, kdysi moc ráda tancovala a užívá si plesy v příslušném společenském modelu. Nově se s přítelem rozhodli, že se zapíší do kurzů společenských tanců. O destinaci pro volné chvíle má jasno: miluje moře, sluníčko a opalování.

Před proměnou...

Proměňujeme...

Nastupuje kadeřník

Vlasy:

Michael Červený www.studiomichelangelo.cz

S kadeřníkem se dohodli na mírném zkrácení, sestříhané patce nad čelem a o tón zesvětlení hřívy. Michal rychle odhadl, že má Martina problém s mastnými vlasy (u kořínků) - vyzkoušela už speciální šampony - a přikývla i na radu, že by měla používat kondicionér jen od půlky délky po konečky.

Melír, sjednocení barvy a hlavně moderní sestřih, po kterém Martiny vlasy už přímo volaly, to všechno čekalo účastnici proměny. Hlava najednou byla podstatně lehčí.

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Lucie Kubátová www.studiomichelangelo.cz

Až v poslední době se Martina začala trochu líčit, používá make-up, oči, na pusu používá nejraději jen přirozený lesk. Vizážistka Lucie se rozhodla jemný styl zachovat, ale profesionální ruka byla samozřejmě znát.

Lucie se zaměřila na vyzdvižení porcelánové pleti a krásných očí Martiny. Jak se jí to podařilo, posuďte sami!

Po proměně...

A co na proměnu říkala Martina?

„Stálo to za to. Jsem moc spokojená!"

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení následující kosmetické přípravky značky Fleur de Santé:

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena@kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit.