Co se módy týká – daleko častěji sáhne do šatníku po kalhotách než po sukni. Černá u ní vyhrává na celé čáře, často ji doplní klasickými kombinacemi – s bílou nebo červenou. Svůj celkový vzhled často okoření pěkným modelem bot, na těch skutečně ulítává.

Markétinu půvabnou tvář rámují delší temně plavé vlasy, s tmavšími odrosty. Přiznává, že kadeřnická studia příliš nevyhledává, ale citlivý zásah Michala v průběhu své proměny velmi pochválí – ten jí od kořínků nanesl jantarovou barvu, ale jen do půlky celkové délky vlasů. Společně se domluvili na šikmém sestřihu a zkrácení délky – roztřepené konečky si o to prý přímo říkají. Markéta se ráda obléká do oblečení typu "casual". Sluší jí vtipná sportovní elegance.

Před proměnou...

Proměňujeme...

Nastupuje kadeřník

Vlasy:

Michael Červený www.studiomichelangelo.cz

S kadeřníkem se primárně domluvili na vzdušném tvarování účesu a zajímavém šikmém sestřihu. Michal při foukání prohodí, že by s kvalitou Markétiných vlasů šly dělat úplně jiné experimenty...

Nicméně všechno další přišlo Michalovi tak nějak "navíc" a nadbytečné...

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Lucie Kubátová www.studiomichelangelo.cz

Markéta se denně "trošku líčí" - ale jak sama pronese - vše musí být "hlavně rychle" vzhledem k zaměstnání a studiu. Obvykle zvýrazňuje řasy, tu a tam použije tvářenku. Její krásně jemná pleť zatím extra péči nevyžaduje.

Vizážistka zvýrazní konturovací tužkou obrys rtů, obočí a linkou tvar očí.

Po proměně...

A co na proměnu říkala Markéta?

„Takhle nějak jsem si to přála!"

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení následující kosmetické přípravky značky Fleur de Santé:

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena@kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit.