Lucie, bývalá finanční kontrolorka věnující se doma svým dvojčatům, se přijela "proměnit" z Pouště u Dobříše. Do proměny se přihlásila sama už jen proto, že nikdy nic nevyhrála. Jako odměnu za první krok přihlásit se očekává opravdovou proměnu k lepšímu. Dnešní den prostě bere. Během těhotenství přibrala 28 kilogramů a jak říká: "Deset přebytečných mi zůstalo..." Právě to je důvod nevzdat se a bojovat. "Bitevním polem" je tělocvična, kam Lucka ráda zajde na kickbox, nebo ji můžete potkat na cyklovýletě v přírodě.

Před proměnou...

Proměňujeme...

Nastupuje kadeřnice

Vlasy: Lucia Gabrhelová, www.razorstudio.cz

První slova kadeřnice jsou jasná - zkrátit střih a zbavit se slabých konečků. Taktéž několikatýdenní odrosty musí pryč. Razantnější změnou do image bude stažení zlatavé barvy, ve které Lucka dorazila.

Po delší konzultaci dochází jako zázrakem ke shodě Lucky i kadeřnice. Vybrány jsou dva tóny. Jeden krásně blond k velké zajímavé patce, zlatavě plavý odstín na zadní část účesu. Díky tomu nebude Lucie muset delší dobu hlídat nepříjemné odrůstající kořínky vlasů.

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Antonína Š., www.lilylolo.cz

Pleť mladé maminky Lucie je sjednocena do zlatavých tónů s jemnou barvou rtěnky - a hotovo.

Lucka se spokojeně usmívá, sama se totiž doma líčí minimálně. Rychle pobalí a vyráží ze salónu rovnou domů se slovy: "Kluci na mě přeci čekají!"

Po proměně...

A co na proměnu říkala Lucie?

„Předčilo to mé očekávání!“

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení následující kosmetické přípravky:

  • Minerální make-up SPF 15 Popcorn, Lily Lolo
  • Minerální korektory Blondie, Blush Away (žlutý) a Peep-O (zelený), vše Lily Lolo
  • Minerální tvářenku Sweet Fig, Lily Lolo
  • Minerální oční stíny Miami Taupe, Lily Lolo
  • Minerální oční stíny Moonlight, Lily Lolo
  • Minerální oční stíny Black Sand, Lily Lolo
  • Minerální oční stíny Mudpie (na obočí), Lily Lolo
  • Lesk na rty peachy Keen, Lily Lolo
  • Rtěnku Marshmallow 11, Essential Care

Razor je nové vlasové studio, které tvoří tým kreativních profesionálních kadeřníků. Studio se zabývá veškerou vlasovou tvorbou. Samozřejmostí jsou střihy všech délek a tvarů, vlasový styling, prodlužovaní vlasů, vyplétané účesy včetně dredů a francouzských copánků. V nabídce studia jsou také stříhaná grafika a společenské či svatební účesy. Kadeřnictví zároveň poskytuje i vizážistické služby. K jeho aktivitám patři nejenom vlasový styling, ale i líčení pro módní přehlídky a profesionální focení. Razor neustále drží krok s nejnovějšími vlasovými a módními trendy.

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena(zavináč)kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit.