Zajímavá mladá žena s pěknou souměrnou postavou, která se ráda obléká elegantně, s kompletní vizí, jak bude vypadat včetně doplňků. Džíny se u ní objeví málokdy, to spíš středně vysoké podpatky a pěkné šaty. Nepodléhá příliš módním trendům, ví sama dobře, jaký je barevný typ, a uvědomuje si také, že je jako typický zrozenec ve znamení Ryb spíše konzervativní. V každém ohledu klade před svůj vzhled slovo "soudnost". Nade vše vyznává přirozenost a estetičnost. Líčí se sama, minimálně, ví třeba o půvabu zvýrazněných lícních kostí pomocí tvářenky.

Před proměnou...

Proměňujeme...

Nastupuje kadeřník

Vlasy:

Michael Červený www.studiomichelangelo.cz

Lucie má přírodní tmavě plavé vlasy. Při prvním pročísnutí si Michal Červený hned povšimne, že její vlasy nahoře, nad patkou nedorůstají. To je problém, který se Lucie snaží už dlouho finálně řešit. Lucka má každopádně snahu a plán, jak se s tím "popasovat".

Její dlouhé vlasy jsou jinak poměrně kvalitní, trochu se vlní - kadeřník Michal přistoupil k barvě, a celkovému ztmavení, s tím, že nebude probarvovat vlasy u kořínků, aby kůži na postižených místech nedráždil. Vybral jeden z osvědčených čokoládových odstínů, už proto, že jí báječně půjdou k jejím hnědým očím.

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Lucie Kubátová www.studiomichelangelo.cz

Po skvělé práci vizážistky je i s líčením Lucie nadmíru spokojená. Michal má také pocit, že se dílo podařilo, a označí Lucku za skvěle proměněnou. Ještě víc je prý vidět její "roztomilý čumáček".

Splnilo se to, co si Lucie předsevzala, podívat se na sebe zblízka, neuvíznout jednou provždy ve své konzervativnosti a trochu se podívat ze své dosavadní škatulky kolem...

Po proměně...

A co na proměnu říkala Lucie?

„Moje předsevzetí se splnilo!"

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení následující kosmetické přípravky značky Fleur de Santé:

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena@kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit.