Eva (31) - Z unavené mámy hvězda!

Eva je mladá maminka dvou kloučků, která mimo péči o rodinu zvládá ještě práci. Na sebe jí ale tím pádem už moc času nezbývá. Do proměny se přihlásila proto, že si chce užít hýčkání týmu profesionálů a přeje si být krásnější. Jak proměna dopadla, posuďte a ohodnoťte sami.

Lucie (32) - Dokonale krásná navzdory alergii

S lektorkou angličtiny Lucií se kadeřnice ze salonu KLIER při proměně trochu zapotily. Kvůli alergii na vlasové barvy, která ji trápí po celý život, prostě musely vymyslet "náhradní plán". I tak ale proměna dopadla skvěle, o čemž se můžete na vlastní oči přesvědčit právě nyní.

Marie (54) - "Trávím hodně času na cestách"

Paní Marie je elegantní dáma, která pracuje s čísly a každý den tráví spousty času na cestě do zaměstnání a zpět. Od Prahy totiž bydlí neuvěřitelných 100 kilometrů.

Radka (26) - "Konečně jsem spokojená se svými vlasy"

Radku už delší dobu rozčilovaly její dlouhé kadeře, se kterými si prý neumí moc poradit a potřebuje tedy pomoc odborníků. Stejně tak byla zvědavá, jak taková proměna probíhá a co řekne partner a rodina, až "kompletně vylepšená" přijde domů.

Veronika (28) - "Splnil se mi takový můj malý sen"

Veronika nám už v přihlášce do proměny vyzradila svoje přání. Toužila totiž pořídit si účes v trendy Ombré stylu a kadeřnický tým ze salonu Klier jí to s radostí splnil. A jak to celé probíhalo?

Za spolupráci srdečně děkujeme kadeřnickému salonu Klier pod vedením paní Markéty Brockové a skvělé vizážistce a specialistce na svatební make-up Eleně Zelenohorské.