Je nejmladší v tomto kole proměn. Ve věku 22 let už je maminkou jedenáctiměsíční holčičky. "Vdávala jsem se před rokem," vypráví Verča a dodává, že právě na svatbu si nechala dorůst vlasy. Ty prý dříve nosila spíše kratší a vyhovovalo jí to tak.

Verča za námi přijela až z Karlových Varů. S manželem ale nyní dokončují rekonstrukci, takže je brzy čeká stěhování do vysněného domečku. Veronika je na mateřské a už se těší, jak si její dcerka bude "v novém" moci hrát na zahrádce.

Při našem povídání vyzradila, že její manžel pracuje jako hvězdář, což si přirozeně říkalo o otázku, zda ji právě na vyprávění o hvězdách sbalil. "Ne!" směje se Veronika. Prý na ni větší dojem než mléčná dráha udělala krása Karlových Varů, kam ji pozval na víkend. Svatba a příchod miminka pak na sebe nedaly dlouho čekat.

  • Tahle mladá dáma si je vědoma toho, že by se o sebe měla víc starat a také je to jejím cílem. Nový účes a rada od expertů jsou pro ni takovým prvním krůčkem ke změně životního stylu a my jí držíme palce.

Do této řady proměn jsme kromě Jany vybrali ještě tyto čtenářky. Podívejte se také, jak dopadla změna vizáže u Hanky, která zhubla o 36 kg.

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Kadeřnický expert: Michal Červený a Michal Hřebík

Volba účesu a postup: Rozhodli jsme se pro celkem radikální zkrácení délky vlasů a jejich tmavší odstín. Pro zvýraznění jsme pak vytvořili proužky v zářivě červené, která s účesem krásně ladí.

Doporučení klientce: Aby barva vydržela výrazná a nebledla, měla by Verča používat speciální vlasovou kosmetiku pro barvené vlasy.

Expert na make-up: Daniela Laššuová

Volba líčení a postup: Veronika má lehce problematickou pleť. Drobné nedostatky ale bez problémů skryl make-up v kombinaci s korektorem. Pudr pak pokožce dodá mat a hebkost. Oči jsem zvýraznila šedým stínem, tužkou a černou řasenkou. Tváře a rty pak nalíčením získaly odstín do růžova.

Doporučení klientce: Veronika by měla dbát na důkladnou očistu pleti, ideální pro ni budou rychlé pěnové přípravky nebo gely.
Místo make-upu by pak mohla vyzkoušet expresní bb krém.

Expert na stylling: Lucie styl

Volba oblečení: Veronice sluší fialová barva, kterou, jak sama říká, má v oblibě. Zvolily jsme tedy svetřík z její garderoby. Jako doplněk se pěkně hodí bronzový náhrdelník.

Doporučení klientce: Veronika si přeje zhubnout. Zejména na sport tedy doporučuji pořídit si kvalitní obuv, která tlumí nárazy, a tím pádem šetří klouby. Takové boty Verča ocení i na procházkách s kočárkem.

5 otázek pro Veroniku

1. Proč jsem se do proměny na Kafe.cz přihlásila:

Do proměny jsem se přihlásila, protože jsem se zařekla, že se svým stylem a nejen životním něco udělám. A prvním krokem ke změně měla být tahle proměna. Což také byla. Ostatní je teď na mně.

2. Jak jsem se před proměnou cítila:

Přiznám se, že dost nejistě. Nevěděla jsem přesně, co mě čeká, ale neskutečně jsem se těšila. Bála jsem se, co se mnou provedou, ale byla jsem otevřená snad všemu kromě střihu vlasů na ježka :-).

3. Čím mě proměna obohatila, inspirovala:

Proměna mi hodně dala. Poznala jsem, že s tím jde "něco" udělat, a snad už i vím jak. Každopádně tato proměna mě určitě donutí udělat si na sebe čas častěji a kdo ví, jestli si neudělám občas výlet přímo do studia Michelangelo. V novém účesu jsem hodně prokoukla a s novým líčením je to prostě bomba.

4. Jak jsem s výsledkem proměny spokojená:

S proměnou jsem byla a stále jsem maximálně spokojená. Všichni ve studiu odvedli naprosto skvělou práci. Před jejich prací a jejich výsledky klobouk dolů. To, že se jim to takhle povede, jsem ani nečekala. Večer mi bylo líto, že jsem se musela odlíčit.

5. Co na to, jak po proměně vypadám, říkali kolegové, partner a ostatní?

Manžel si mě pořádně "prohlédl" až doma a podle jeho slov a výrazu byl nadšený. Také měl radost, že jsem si splnila jedno velké přání. Dcerka byla ráda, že jsem zase s ní a nějakou proměnu asi moc nezaznamenala. Alespoň neprožila šok, jako když jsem si před ní poprvé stoupla v pleťové masce a ona nepřestala brečet, dokud jsem to "nesundala" :-)

Nejlepší kamarádka chtěla hned vědět, kdy mám něco jako narozeniny, svátek atp., že mi musí opatřit tenhle make-up, stíny atd. Kamarád zase konstatoval, že mě sice zná už pěkně dlouho, ale takhle by mě na ulici snad nepoznal, kdybych se k němu nepřihlásila.

Za spolupráci srdečně děkujeme kadeřnickému Studiu Michelangelo pod vedením pana Michala Červeného.