Byť je Věrka velmi krásná mladá žena, necítí se prý po porodu ve své kůži. Trochu přibrala a má dojem, že už jí to nesluší tak jako dřív. To je důvod, proč se přihlásila do naší proměny. Podívejte se, jak to dopadlo.

Věrka je se synem na mateřské a o proměně vizáže už nějakou dobu přemýšlela. Rozhodující zlom nastal, když jí kamarádka Gábina poradila Kafe.cz. Pak už šlo vše velmi rychle a tahle sympatická dáma se ocitla v rukách odborníků.

"Nejvíc jsem toužila po oživení účesu" vysvětluje jemná blondýnka. "A zajímalo mě samozřejmě také to, jak si s mojí tváří poradí vizážistka" dodává.

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Expert na make-up: Kamila Brázdová

Volba líčení a postup: Věrka má velmi krásnou pleť bez nedostatků. K nalíčení byl pro sjednocení tónu použit make-up, pod oči pak korektor. O sametovou hebkost se postaral pudr. Vše ve světlém odstínu s nádechem do meruňkové. Oči vizážistka nalíčila v tónech hnědé. Tváře jsou zvýrazněny jemnou růží a na rty byla použita rtěnka v pastelově růžové.

Foto PŘED a PO nalíčení

Kadeřnický expert: Helena Křížková

Volba účesu a postup: Kadeřnice Helena měla hned jasno. Pro Věrku vybrala luxusní francouzské mikádo s delšími partiemi vpředu a zkrácením délek vzadu na krku. Pro oživení blond odstínu použila nenápadné meruňkové proužky, které vlasům dodávají objem a nový, zajímavý vzhled.

Poznámka redakce: Když kadeřnice Věrce nanášela na vlasy barvící hmotu v zářivém mandarinkovém odstínu, bylo na téhle milé dámě vidět opravdické zděšení. Po opláchnutí barvy jsou ale proužky tak, jak mají být, a vypadají skvěle. Na Věrce je vidět úleva.

Expert na stylling: Lucie styl

Volba oblečení: Pro Věrku jsem zvolila outfit v country stylu a sáhla přitom po modré barvě. Díky ní překrásně vynikly její výrazné oči. Přes károvanou košili má Věrka oblečený propínací svetr, který pěkně oživil masivní pánský opasek (půjčil nám ho fotograf Luděk :-) ) Pěkně vypadá i náhrdelník tón v tónu.

5 otázek pro Věru

1. Proč jsem se do proměny na Kafe.cz přihlásila:

Proměny sleduji pravidelně a nový look účastnic se mi vždy moc líbil. Zajímalo mě, jak team profesionálních kadeřníků a vizážistů změní mě. Poslední dobou jsem pořád nosila vlasy stažené do culíku, a tak jsem chtěla účes nějak oživit. Také jsem ještě nikdy nebyla nalíčená profesionálním vizážistou a byla jsem zvědavá, jak takové líčení probíhá.

2. Jak jsem se před proměnou cítila:

Na proměnu jsem se moc těšila.

3. Čím mě proměna obohatila, inspirovala:

Inspirovala mě v tom, jaké barvy při líčení používat. Nadchly mě hnědé oční stíny, které jsem dříve vůbec nepoužívala. Na očích vypadají pěkně a přirozeně.

4. Jak jsem s výsledkem proměny spokojená:

S výsledkem proměny jsem maximálně spokojená. Střih je moderní a hlavně jednoduchý na úpravu. Mám poměrně husté vlasy, a tak jsem ráda, že jsou zase o kousek kratší a jejich úprava a mytí mi nezaberou tolik času.

5. Co na to, jak po proměně vypadám, říkali kolegové, partner a ostatní?

Proměna se líbila. Všichni ocenili super střih a ti, co mě viděli v den proměny, také decentní líčení.

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci srdečně děkujeme vizážistce Kamile Brázdové ze salonu DIBI a týmu kadeřníků: Heleně Křížkové, Michalovi Červenému, Michalovi Hřebíkovi.