"Do proměny mě přihlásila kamarádka, které jsem si asi nejednou stěžovala na své vlasy. Jsou dlouhé, na koncích hodně tmavé. Mimo to, že působí na pohled nezdravě, nedaří se mi s nimi vůbec nic udělat, takže je nosím převážně v culíku. Zejména mé kadeře tedy potřebují výraznou změnu a já se na ni těším," říká Lenka, zatímco se odevzává do rukou zkušeného kadeřníky Michala Hřebíka.

Mohlo by vás také zajímat: Jak byla spokojená jemná blondýnka Věrka s meruňkovými proužky ve vlasech.

Jak se s proměnou vypořádá tým našich expertů?

Expert na make-up: Kamila Brázdová

Volba líčení a postup: Lence jsem sjednotila pleť make-upem s liftingovým efektem, drobné nedokonalosti zakryla korektorem a nakonec jsem vše zafixovala hedvábným pudrem. Oči jsou líčené v barvě fialové, která Lence báječně sedne. Oči krásně zvětší orámování černou linkou, řasy získají délku a hustotu díky černé řasence. Tvářenku a rtěnku jsem zvolila v jemné růžové barvě.

Foto PŘED a PO nalíčení

Kadeřnický expert: Michal Hřebík

Volba účesu a postup: Lenčiny vlasy jsou zatížené nánosy agresivních vlasových barev, které zejména na konečcích zůstaly. Kadeře jsou proto hodně tmavé, těžko drží tvar a působí mdle. Je tedy třeba je poněkud zresuscitovat a vrátit jim zdraví. Rozhodl jsem se pro melír v medovém tónu a následné radikální sestříhání délek. Lenčin účes získal zase objem a šmrnc a vlasy dávno nepoznaný lesk.

Expert na stylling: Lucie styl

Volba oblečení: Lenka si na focení oblékla šedivé kalhoty a smetanový pulovr, který jsme doplnily o zajímavě strukturovanou vestičku tón v tónu. Barevné zpestření přenesla mohutná růžová pletená šála a perleťové náušnice.

5 otázek pro Lenku

1. Proč jsem se do proměny na Kafe.cz přihlásila:

Přihlásila jsem se díky mé kamarádce. Tuto proměnu mi doporučila a přihlásila mě.

2. Jak jsem se před proměnou cítila:

Byla jsem trochu nervózní, ale hned jak jsem si sedla na křeslo a pan Michal mi začal barvit vlasy, tak to ze mě spadlo.

3. Čím mě proměna obohatila, inspirovala:

Proměna mi ukázala, že i s mými vlasy jde něco udělat.

4. Jak jsem s výsledkem proměny spokojená:

S výsledkem proměny jsem velice spokojená jak se střihem, tak s barvou. Účes je jednoduše upravitelný a díky světlejším proužkům vypadá účes objemnější.

5. Co na to, jak po proměně vypadám, říkali kolegové, partner a ostatní?

Kolegové byli velice překvapeni a partner, ještě když jsem odjížděla z domu, tak jsem mu oznamovala, že dnes je ten den, kdy jdu na proměnu, a on s nejistým hlasem se ujišťoval, že nepřijdu domů na blond. Nakonec byl s proměnou spokojen :)

Další proměnu najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci srdečně děkujeme vizážistce Kamile Brázdové ze salonu DIBI a týmu kadeřníků: Heleně Křížkové, Michalovi Červenému, Michalovi Hřebíkovi.