Jak dopadla minulá anketa?)

Soutěžící

Hlasování probíhá do konce října 2009. Vybíráte 5 soutěžících - první tři s nejvyšším počtem hlasů v následujících týdnech uvidíte v našich proměna její vrstevnice paní Evy. Když mohla mít odvahu Eva, Anna to zkusí taky. Je jí 61 let a v důchodu ji potkala složitá situace, kvůli niž se před pár lety přestěhovala do cizího města a aktivní život pro ni tím skončil. Teď však potkala muže, s nímž jezdí na kole, in-line bruslích, lyžuje, plave... Ráda by vedle něj vypadala sportovně a mladě a v tom by jí proměna mohla pomoci.

Upozornění: Z jednoho počítače lze zaslat maximálně 1 hlas denně. Pokud bude zaznamenán pokus o ovlivnění výsledků ankety ve prospěch některé ze soutěžících, může být vyřazena ze soutěže. Věříme, že budou všichni soutěžit férově, a že takové kroky nebudou nutné.

Aktualizace - chybička se vloudila
Protože jsme v hlasování měli překlep a jedna soutěžící tam chyběla, jiná byla dvakrát, hlasování bylo k půlnoci 29. 9. vynulováno. Věříme, že to je nejspravedlivější způsob, jak situaci vyřešit. Do konce hlasování zbývá ještě několik týdnů a pokud jste už hlas své favoritce dali, máte dostatek času dát jí ho znovu. Za chybu se omlouváme.