Simona (41) - "Chtěla jsem se nechat hýčkat!"

Podle facebookových stránek jsem zjistila (a zároveň mi to sama Simona i později potvrdila), že je Simona mistrem v zapomínání. Ale nemusela jsem se bát. Nejenže na naši Proměnu nezapomněla, ale navíc si ji i plnými doušky užívala. Jde totiž o ženu, která nemá téměř žádný čas relaxovat - zaměstnává ji její pětiletá dcerka a psaní knih. Je autorkou knih "Najít světlo ve tmě" a "O Neposedném Světýlku, Zdi, Elišce a Kubíkovi", sběratelkou příběhů, copywriter a FB fanatik do reklamy. Co si o výsledku myslíte vy?

Monika (32) - "Delší dobu jsem hledala inspiraci!"

Monika je maminka na mateřské dovolené a svůj čas tak většinou tráví se svým malým synkem. Má ráda cyklistiku, hudbu a miluje především svoji rodinu. "Nemám ráda žehlení a ponožky naruby v prádelním koši," smála se Monika při odpovědi na otázku, co ji rozhodně nedělá šťastnou. Monika přišla do kadeřnictví Jarky Čechové opravdu skvěle naladěna a úsměv jí z tváře nezmizel ani po celém dnu hýčkání. Naopak bylo na ní vidět, jak moc si svůj den užila. Líbí se i vám?

Eva (62) - "Ráda zkouším experimentovat!"

Eva je akční a společenská ženská, která si plnými doušky užívá důchod. Jak se mi sama přiznala, ve svém životě vyzkoušela v oblasti zkrášlování snad všechno. Od permanentního make-upu, přes trvalou až po několik tetování. Snad možná i proto se nakonec nechala přesvědčit dcerou Janou a do naší Proměny šla. Eva má kolem sebe ráda společnost dobrých lidí, a proto jsme se opravdu snažili, aby se jí celý den líbil. Jak dopadla Proměna podle vašeho názoru?

Jana (40) - "V náročném dni na sebe zapomínám!"

Operátorka Jana je sportovkyně tělem i duší. Svou lásku ke sportu předává i svým dvěma dospívajícím dcerám. Jana je člověk, kterého snad nikdy neuvidíte se mračit. Sama říká, že je to následek každodenního běhu a odpočinku u sklenky vína. V náročném denním koloběhu však někdy zapomíná na péči o sebe a relax. Líčí se denně, ale s vlasy už dlouho nikde nebyla a odpočívat se ještě nenaučila. Tak jsme to změnili. A dopřáli jí jednodenní relax v rukách odborníků. Vypadá dobře, že?

1. díl další série proměn najdete na www.kafe.cz příští pátek.

Za spolupráci děkujeme kadeřnickému salonu Jarky Čechové!