V práci musí dodržovat formální styl oblečení, proto víkendy s chutí tráví v džínách, triku a mikině a zásadně se nelíčí. Ve všední den se však musí kompletně připravit za půlhodinku, než se probudí děti. Už má na to své ustálené techniky a triky. Nerada na sebe poutá pozornost, ale ráda by vypadala atraktivně a kvůli práci také reprezentativně.

Proměňujeme...

Co s vlasy? Nastupuje kadeřník

Vlasy: Veronika Pálová, kadeřnictví Da Vinci www.kadernictvi-davinci.cz

Kadeřnice Veronika narazila na Janin požadavek nechat vlasy tak dlouhé, aby se případně daly stáhnout do culíku. Jana se přiznala, že v posledním roce na barvení vlasů rezignovala. Její vlasy opravdu působily matně a poněkud fádně. Veronika se je rozhodla oživit mahagonovými proužky a celkovým hnědým přelivem s nádechem do červena pro zvýšení lesku.

A pak se pustila do stříhání a tvarování finálního účesu. Janiny oslabené konečky to potřebovaly jako sůl. Vlasy znatelně zkrátila, což jim dodalo na objemu a po původní zplihlosti nebylo ani památky.

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Tomáš Austin, www.pei-team.cz, značka Nee

Ještě předtím se začal vizážista Tomáš věnovat profesionálnímu líčení. Po nanesení podkladového krému následoval vzhledem k tónu pleti velmi světlý make-up ke korekci nerovností. Oční stíny zvolil v Janině oblíbeném hnědém odstínu.

"Jana má tak krásné oči, že stačí jejich tvar jen lehce podtrhnout," komentoval Tomáš svoji práci. Rty jen lehce zdůraznil tenoučkou linkou a přirozeným leskem na rty.

Před proměnou a po proměně...

A co na proměnu říkala Jana?

„Díky vám se cítím seběvědoměji.“

Líčení – použité přípravky

Vizážista použil na nalíčení následující kosmetické přípravky značky Nee:

  • Světlý make-up.
  • Tužka na obočí.
  • Hnědý stín na oční víčka.
  • Černá řasenka.
  • Světle růžový lesk na rty.
  • Broskvová tvářenka.