Důvodů, proč tentokrát budeme proměňovat muže, máme několik:

  • Myslíme, že si na chvíli od těch ženských tváří všichni rádi odpočineme.
  • Představíme vám pro změnu sympatické muže a jejich názory. Zároveň ukážeme, jak budou vypadat, jako opravdoví elegáni (gentlemani oni už totiž jsou).
  • Nejen pro naše čtenářky, ale i pro čtenáře (kterých je podle statistik docela dost) proměny doplníme o zajímavá mužská témata, která v dubnu na Kafe.cz najdete v sekci KAFE PRO CHLAPY

"Na myšlenku uspořádat první kafácké proměny mužů mě přivedl kolega Kuba. Chvíli jsem o tom přemýšlela a pak oslovila dva zajímavé partnery. Prvním bylo klasické pánské holičství Thomas`s Barber Shop a druhým butik pro muže Louis purple. Obojí mi připadalo jako stvořené pro pravé gentlemany," říká šéfka Kafe Katka a dodává, že pak už stačilo vše jen naplánovat, domluvit a pustit se do práce.

Tady jsou muži, kteří s námi do toho šli:

Zleva: Petr, Miloš, Jakub a Zdeněk.

Jejich věk, profesi a názory vám představíme spolu s celou jejich proměnou v následujících týdnech.

A jak to celé probíhalo?

Nejprve se stříhalo a holilo v klasickém pánském salonu, kam je mimo jiné ženám vstup zakázán :-)

Poté jsme trávili dopoledne tím, že jsme pánům zkoušeli nejrůznější (předem vybrané) obleky, kravaty a ladili celkový efekt s pomocí doplňků. Muži se nám místy dost bránili, jako třeba Petr, pro kterého stylistka Lenka zvolila růžovou kravatu. Zda jí Petr nakonec oblékl, nebo si vybojoval jinou, se dočtete některý z následujících pátků.

K slušivému obleku gentlemana patří samozřejmě i dokonalé boty. Tyhle zkoušeli kluci v obuvi značky LLOYD a zdá se, že se při tom docela dobře bavili.

Naše fotografka Juliána se nadchla pro obrýlené muže na stránkách jednoho magazínu, a proto jsme vyrazili na lov do optiky.

A jde se fotit! Přesto, že naši pánové nejsou profesionální modelové, šlo jim to přímo skvěle.

Během focení panovala dobrá nálada a došlo samozřejmě i na nesčetné legrácky.

Příští týden najdete na Kafe.cz historicky první gentlemanskou proměnu, takže na viděnou.

Za spolupráci děkujeme těmto partnerům: