Vzala si volno na svém referentském místě a odpoledne zase pofrčí zpátky domů. Denisa dostudovala Obchodní akademii a bydlí ve svém bytě. A co nějaký vztah? Něco se prý „rýsuje“… Ze sportovních disciplín si vybrala badminton, squash a tenis… Oblíbila si místní divadelní scénu i dobré filmy.

Denisa si občas neví rady se svými přirozeně vlnitými vlasy, na líčení s vizážistkou se vysloveně těší. Sama se maluje jen mírně, přeje si poradit nějaké triky na "zkrásnění". Ve svých názorech na oblékání má tenhle tvrdošíjný Kozoroh jasno, nic by prý neměnila. Obléká se spíš do sportovního stylu - nízké boty a džíny. Volí tmavší barvy, z jásavých odstínů bere na milost jen žlutou. Občas nosí bižuterii.

Před proměnou...

Proměňujeme...

Nastupuje kadeřník

Odbornice Monika má o vlasech jasno okamžitě - již žádné žehlení dohladka, vlasy potřebují vydatný a odlišný zásah! Krásnou mahagonovou barvu vyfouká, do finálního tvaru stříhá Denisu už zasucha.

Rychle zvýrazněné obočí probarvením celý obličej krásně ukotví...

S vizáží poradí vizážistka

Vizáž: Lucie Kubátová www.studiomichelangelo.cz

Líčení v podobě standardního korektoru, make-upu, stínů, pudru a veselá halenka Denisu proměnila...troufáme si tvrdit, že skoro k nepoznání...

Lesk na konec a jeden slib: "O proměně šatníku začnu vážně přemýšlet!"

Po proměně...

A co na proměnu říkala Denisa?

„Já jsem tak nadšená!“

Líčení – použité přípravky

Vizážistka použila na nalíčení následující kosmetické přípravky značky Fleur de Santé:

Jak se přihlásit na proměnu na KAFE.cz?

Napište na promena@kafe.cz a přiložte svoji fotografii, případně důvod, proč se chcete nechat proměnit.