Se svými 3 500 m2 je pražský Asklepion jedním z největších soukromých zařízení pro estetickou medicínu a dlouhověkost ve střední Evropě. Jeho jedinečná pozice v Česku je ale dána nejen rozsahem centra, které je zde srovnatelné jen s velkými státními klinikami, ale především svým jedinečným komplexním pohledem na krásu, zdraví a dlouhý věk člověka. Širokým zázemím spolupracujících oborů – dermatologie, laserové medicíny, plastické chirurgie, stomatologie, cévní chirurgie, anti-aging medicíny, rehabilitace a ostatních odvětví medicíny pod jednou střechou, dále svým technickým a technologickým vybavením, jako jsou desítky špičkově zařízených ordinací, operační sály, zubní laboratoř atd., a rovněž spoluprací s řadou vědeckých a fakultních pracovišť v České republice i v zahraničí, stojí Asklepion na špičce nejen českých, ale světových medicínských služeb.

Klinika se nachází v budově kdysi slavné gynekologicko-porodnické kliniky v Londýnské ulici v centru Královských Vinohrad v Praze. Její interiéry byly navrženy Studiem Hippos. Korporátní design a logo společnosti vzniklo ve Studiu Najbrt. Obě tato studia patří ke špičce současné grafiky a designu v ČR. I tímto přístupem překračuje Asklepion hranice standardu, který běžná centra obyčejně nosí. Aby tam, kde se pěstuje estetika tváří a těl, byla i estetika prostředí.

Asklepion vznikl před třinácti lety, během nichž se firma neustále rozvíjela, rozšiřovala služby a zájem klientů rostl. Od roku 1996 bylo jen v Asklepionu v Praze ošetřeno více než 300 000 pacientů a další v západočeských pobočkách.

Filosofie Kliniky Asklepion je postavena nejen na filosofii krásy, ale především zdraví a tím i dlouhého věku. Nejde o klasické „zkrášlující“ zařízení, Asklepion vycházel a vychází důsledně z posledních poznatků vědy a medicíny. Klientela je domácí i zahraniční (Anglie, Německo, postsovětské země, USA, arabské země), jdoucí napříč všemi věkovými i sociálními skupinami. Služby jsou postaveny tak, aby všichni byli uspokojeni podle svých prostředků i problémů.

Přesvědčit se můžete, ať už si chcete zajít na perfektní kosmetiku, manikúru či pedikúru, nechat si ošetřit celulitidu nebo zformovat postavu do plavek. Anebo třeba hledáte plastického chirurga, který by vyřešil váš problém na operačním sále. V Asklepionu vyléčí akné, vyšetří a odstraní znaménka, bradavice, pigmentace, po laserové epilaci už se nebudete nikdy muset holit. V laserovém centru omladí pokožku, dermatologové ji zbaví vrásek aplikací botulotoxinu či výplňových látek. Stomatologové a dentální hygienistky se postarají, aby váš chrup byl nejen zdravý, ale také krásný. To vše a mnoho dalšího poskytuje Asklepion svým klientům, kteří se rádi a pravidelně vracejí.

Více na www.asklepion.cz