Sluneční paprsky nám zlepšují náladu, stimulují vitalitu a navíc pomáhají našemu tělu při tvorbě vitaminu D, který je důležitý pro správné fungování imunitního systému. Na druhou stranu přílišné vystavování se slunečnímu záření neprospívá naší pokožce, proto je nutné při pobytu na slunci dodržovat určitá pravidla a pokožku dostatečně a vhodně chránit.

Zdravý beta-karoten

Přirozenou ochranu proti slunci poskytuje beta-karoten, který je přírodním zdrojem vitaminu A. Beta-karoten hraje v organizmu důležitou roli pro celkovou ochranu pokožky. Často je označován jako provitamín krásy. V každé dobré lékárně najdete nyní NOVINKU Revital beta-karoten 6 mg od společnosti VITAR, s. r. o.

Zdravý elixír pro oči a kůži…

Abyste si pobyt na slunci plnohodnotně užili, sáhněte po přípravku REVITAL® Super Beta-karoten. Obsahuje nejen beta-karoten, ale i další karotenoidy obsažené např. v měsíčku lékařském. Karotenoidy mají blahodárný vliv na zrak.

Důležitou roli hraje také patentovaný komplex BioPerine®, extrakt z plodu černého pepře, který podporuje vstřebávání beta-karotenu, vitaminů i minerálních látek. Obsažený vitamin C a selen chrání pokožku před volnými radikály, brání jejímu předčasnému stárnutí a podporují odolnost organismu. Pro letošní sezonu je v nabídce s dárkem – regenerační pomádou na ochranu rtů.

Novinkou na trhu pro děti je REVITAL® Super Beta-karoten KIDZ. Je navržen přesně podle potřeb dětského organizmu. Díky svému unikátnímu složení chrání nejen citlivou dětskou pokožku, ale také oči před škodlivým zářením.

Tablety jsou plné chuti a vitaminů. Kombinace přírodních extraktů z mrkve, borůvky a měsíčku lékařského dělá z přípravku bezkonkurenční produkt. Nyní v balení s veselými tetovačkami.

Kdy začít užívat beta-karoten?

Abyste si dovolenou a pobyt na slunci zdravě užili, doporučují se výrobky s obsahem beta-karotenu užívat už 2 měsíce před nástupem léta, záleží na fototypu kůže daného člověka i citlivosti pokožky na UV záření.

Na www.lekarna.cz najdete celou nabídku komplexní péče o vaši pokožku od společnosti VITAR, s. r. o., za bezkonkurenční ceny.