Svátek Dne matek oslaví nákupní centrum PALLADIUM v neděli 10. 5. od 13 do 18 hodin. Maminky si po předložení účtenky v minimální výši 500 Kč odnesou květinu a kosmetický dárek od značek Manufaktura nebo Parfumerie SEPHORA. Dárky jsou připravené pro prvních 200 maminek, akce platí pro účtenky s datem 1.–10. 5. 2015 vyjma účtenek ze supermarketu Albert.

Řada obchodů také nabídne slevy či speciální nabídky buď přímo maminkám, nebo k nákupu vhodných dárků pro ně. Těchto výhod bude možné využít nejen v neděli, ale již několik dnů předem.

Slevy v rozmezí 10–40 % získají zákazníci v obchodech s módou, obuví a doplňky. Např. Tom Tailor (sleva 15 % na novou dámskou kolekci mimo kabelky), GAUDÍ (sleva 10–30 %), A3 SPORT (sleva 20 %), The North Face (sleva 25 % na dámský sortiment), Reno (20 % na dámskou obuv), WOJAS (sleva 20 %), OPTIQUE (sleva 10 %).

Vybrané kosmetické obchody přidají k nákupům dárky nebo budou mít v nabídce zvýhodněné dárkové sety (např. Clinique, Estée Lauder, L´Occitane, Yves Rocher). Parfumerie SEPHORA a SCENTS VARIETY dokonce zlevní celý sortiment až o 20 %.

Nejednu maminku jistě potěší zajímavá kniha, vybrané tituly bude možné zakoupit v Knihkupectví PALLADIUM s 15% slevou. A dalším benefitem pro maminky bude druhá hodina hlídání dětí zdarma v dětském koutku Kulíškov.

Přesný přehled slev a program akce naleznete na www.palladiumpraha.cz a na www.facebook.com/palladiumpraha.cz.