Go home and cook

Donáškové služby vědí, jak na nás, těžce pracující. Nikomu z nás už se nechce po každodenním prodělání zápalu mozkových závitů a dvanáctihodinové pracovní době ještě klusat do supermarketu. Volíme raději restauraci, anebo jíme po deváté hodině a s plným břichem pak klopýtáme k posteli. Doba je stále rychlejší a pro psychiku tvrdý oříšek. Domácí vaření pro nás může být dobrou terapií.

Luxusní restaurace otevřena u vás doma

Vaření nemá být rutina, má to být vaše láska. Ne nadarmo se přeci říká, že láska prochází žaludkem. Nová služba Nataliri.cz nemá za cíl dovézt vám perfektně připravené jídlo, ale najít ty nejlepší suroviny a spolu s receptem je donést až před váš práh. Naprostý amatér má šanci stát se šéfkuchařem. Každý týden objednáte zásilku s menu (3 večeře pro dvě osoby), která obsahuje předem přesně odměřené, čerstvé a jen ty nejkvalitnější suroviny spolu s fotorecepty, které vás celou dobu vaření povedou.

Recepty přímo od šéfa

O recepty služby Nataliri.cz se postaral sám šéfkuchař Petrik Bečvář, držitel titulu Kuchař roku 2014. „Nataliri.cz je tak trošku jiná food delivery služba, která je ve světě masivně využívaná, hlavně ve Švédsku, v Rakousku, Německu, Anglii a samozřejmě v USA. Uvidíme, jak na ni zareaguje český trh. V poslední době je u nás k vidění kvalitní jídlo a tyto služby zažívají obrovský boom. Ohlasy našich klientů jsou zatím opravdu skvělé.“

Podle Patrika stačí 30 minut a zázrak je na stole. Každý týden můžete vybírat ze dvou typů nových menu, vaši peněženku tento zážitek bude stát 899 - 1 199 Kč včetně dovozu až k vašim dveřím.

Náš tip: Vařte společně s partnerem a sklenkou dobrého vína v ruce, celkovou příjemnou atmosféru dokreslete svojí oblíbenou hudbou.

Více na: www.nataliri.cz