Že jsou velké konference jen pro velké společnosti? Že majitelka či majitel malého internetového obchodu nemůže najít inspiraci u absolutní světové špičky? Tak tomu přeci vůbec není! Přijeďte se přesvědčit 4. a 5. června na konferenci Shopexpo do Ostravy a učte se od těch největších odborníků z Česka i ze zahraničí!

Kromě přednášek, workshopů nebo výstavních stánků si budete moci osobně promluvit s odborníky a zeptat se na problémy, které trápí konkrétně vaše podnikání a vaše projekty. Shopexpo je největší konferencí svého druhu ve střední Evropě a přebírá trend, který už se delší dobu objevuje třeba v západní Evropě nebo v Americe - kombinaci velkých přednášek a osobních setkání s experty. Na své si tak mohou přijít jak majitelé velkých firem, tak drobní podnikatelé, kteří třeba právě rozjeli svůj obchod. Široké zaměření konference dokazuje i zájem o vstupenky. Kapacita vítkovické haly Gong, kde akce proběhne, se rychle plní, vstupenky přesto ještě seženete na adrese www.shopexpo.cz.

Ostravský Gong byl organizátory akce - agenturami NetDirect a DarkSide - vybrán jako dějiště akce zcela záměrně. “Nejenže nám Gong poskytuje dostatečně velké prostory od auly pro více než 1 500 lidí až po klidné prostory vhodné pro osobní konzultace, je navíc i jedním z nejmodernějších přednáškových prostorů v České republice,” vysvětluje Marek Krška z pořádající agentury NetDirect. “Zároveň jsme hledali prostředí, které by všem hostům poskytlo zážitek a inspiraci, a vítkovická Dolní oblast splňuje všechny tyto požadavky,” doplnil za DarkSideManaging Partner Tomáš Jindříšek.

Samotná hala Gong nebude to jediné, co budou moci hosté akce v Ostravě obdivovat. Shopexpo je unikátní nejen rozsahem programu, ale i svým formátem, kdy klasickou konferenci kombinuje s kulturní akcí. Pořadatelé se snaží ukázat to nejlepší z blízkého i širokého okolí - pauzy mezi přednáškami vyplní koncerty studentů ostravské konzervatoře nebo ochutnávka vín z produkce vinařství v Čejkovicích včetně odborného výkladu. Pouze pro účastníky akce uvaří Beskydský pivovárek v Ostravici 40 hektolitrů speciálního třináctistupňového piva a první den akce zakončí přímo v hlavním sále Gongu koncert skupin Buty a Mňága a Žďorp. Kompletní info o akci včetně detailního programu na oba dny najdete na webu www.shopexpo.cz.