Diskutujte: Který ze známých českých mužů se podle vás dobře obléká?

Petr Vondráček - Pocta pro idol

Muzikant a moderátor Petr Vondráček se nikdy netajil svojí láskou k Elvisovi Presleymu. "Slyšel jsem ho poprvé jako malý kluk a propadl jsem té hudbě navždycky," tvrdí a sám má v repertoáru mnoho Elvisových skladeb. Košili, kterou si oblékl na společenskou akci, kde zároveň vystupoval, proto hodnotíme na jedničku nejen jako moderní a skvěle padnoucí kousek, ale také jako vtip. A to se zejména v mužské módě cení vysoko. Petr dobře vybral hodinky i retro brýle. Není co vytknout.

Petr Jákl - Rukávy nahoru

Tady se vloudila jedna zásadní chybka. Pokud muž v letním parnu volí ležérní módu, oblékne šortky a obuje sandály, měl by si k nim vzít buď košili s krátkými rukávy, nebo dlouhé rukávy vyhrnout na předloktí. Takhle producent a bývalý judista Petr Jákl (jinak chlap jako hrom s úžasnou postavou) vypadá, jako by si zapomněl převléknout kabátek od pyžama.

Tomáš Plekanec - Vychytané téměř do detailu

Když si vrcholový hokejista vezme za manželku přední zpěvačku, čeká ho možná víc společenských akcí, než by si býval myslel. Tomáš Plekanec se s tím ale vypořádal nadmíru dobře - včetně toho, že si opatřil kvalitní šatník (jen hodinky by to chtělo do společnosti trochu decentnější). Takhle se objevil na křtu nové značky vína a přítomné dámy na něm mohly oči nechat. Oceňujeme, že Tomáš nosí snubní prsten, což většina sportovců nedělá, ani když zrovna nemají trénink.

Xindl X - Ty džíny patří do popelnice

Ale ale ale... Tak tohle je bohužel tristní záběr. Zpěvák Ondřej Ládek alias Xindl X módu moc neřešil nikdy, ale tyhle džíny mu opravdu nesedí. I muž při těle v současné nabídce sežene padnoucí kousek a protože jsou džíny základ, měl by jejich výběru Xindl X buď věnovat víc pozornosti sám, nebo si nechat poradit. Každopádně tyhle džínsy se hodí v lepším případě na chalupu.

Martin Dejdar - Sázka na jednoduchost

Marná sláva, nejlepší službu v pánském šatníku udělá kvalitní drahá a naprosto jednoduchá bílá košile. Herec Martin Dejdar to, zdá se, moc dobře ví. Takže dáváme jedna minus (chtělo to ležérně povyhrnout rukávy, ale jinak naprosto bezva), Hvězda seriálu Zdivočelá země správným výběrem velikosti košile dokonale zamaskovala pár kilo navíc a dobrý tah je nezdobit silnější krk žádnými řetízky.

Václav Noid Bárta - Příliš přeplácaný

Schválně se na tu fotku chvíli dívejte a brzy zjistíte, že vás přecházejí zraky. Muzikant Václav Noid Bárta se (opět) dopustil chyby, kterou, jak jsme si všimli, dělá dost často. Místo, aby zajímavé tetování a super vypracované svaly "prodal" například v jednoduchém bílém nebo černém tričku, zvolil ozdobný kousek a způsobil vizuální zmatek. Věčná škoda. Příště mnohem střízlivější výběr, zejména pokud má na sobě výrazné vzory a barvy partnerka.