Tlumená barevnost

Vůbec nic nezkazíte, když vystavíte své nové outfity na přírodních odstínech, kde nechybí tóny písku, pálené červené a barevnost země. Dobře se kombinují šedé (kouřové i antracitové) a modré tóny. Tu tam se zableskne červená, bílá nebo zelená…

Pleteniny ve všech pádech

Základem pro oblečení jsou žerzejová trička – různé délky, často s celoplošným geomerickým potiskem a také blůzky s fiží, či ozdobnými rýšky. Aktuální jsou košile s dlouhými, špičatými límci. Na ně patří pleteniny, které se stávají především pro nadcházející podzim hitem číslo jedna. Pro konec léta jako dělané jsou především jemné, vzdušné úplety se zajímavým zakončením límce, často přepásané masivnějším páskem. Alternativu k lehkým kabátkům představují přehozy a obrovské šály. Na výsluní pozdního léta zůstávají vesty a vestičky s kratší délkou, které převlékáme nejčastěji přes halenky. K takto voleným horním dílům patří úzké kalhoty či sukně, legíny, mini a šortky.

Hravé doplňky

K minisukni, šortkám a návlekům vyzkoušejte nové typy obuvi, které se nabízejí. Vedle oblého zakončení tvarů bot se znovu vracejí štíhlé a špičaté lodičky či lehké kotníčkové boty. Zdobná bývá často také pata a kromě zajímavě vzorovaných punčoch můžete vzbudit pozornost ponožkami v elegantních botách. Tento extravagantní mix se již několik sezón snaží o vstup mezi hity. Nejen kabelky si půjčují oblíbené potisky ze zvířecí říše.

Tip KAFE.cz

Pokud volíte pánský vzhled (kalhotové kostýmy, vesty...), zjemněte celkový dojem dokonale nalíčenými rudými rty a delšími vlasy.