Diskutujte: Dostáváte k svátku svatého Valentýna od partnera dárky?

Mohlo by vás také zajímat: Když květiny mluví… nebo Test: Jak dobře ve skutečnosti znáte partnera?

Myslete už pomaličku na přicházející jaro a letní společnou dovolenou a také na to, co není při výběru příliš náročné. Nebo si právě teď chcete vyzkoušet něco nového. Nápady se vám začnou rojit v hlavě samy – a pokud ne, jsme tady se sedmi nápady my, abychom pomohli.

7 tipů a nápadů

  • Modrá potěší na každý pád, elektrická modrá i bleděmodrá s bloky pruhů je skutečně hitem. Na džínové vestě, šatech s rozevlátým hippie střihem nebo z jemného úpletu. Blejzr se stává velkým hitem posledních sezon, in je i klasická pětikapsová denimová bunda.
  • Dlouhá cikánská maxisukně, kterou si vaše partnerka ihned zamiluje.
  • Něžné pudrové topy s prodlouženým střihem – s rukávkem i bez něj. Halenka také potěší, jen musíte dát chytře najevo, o jaký styl stojíte: něžně romantický, nebo maskulinní?
  • Minikabelka, která může být na řetízku a do srdcového tvaru, nebo aktuální psaníčko – menší taštička s efektním materiálem a zpracováním.
  • Tenký pásek, který vypadá lichotivě na tenkých splývavých látkách.
  • Hedvábný šátek (s grafickými, psychedelickými tisky) - nosí se nově, volně položené na kabátek, ovázané na hlavě místo čelenky. Ženám se líbí další doplňky, kde se při koupi „neseknete“: vzorované a křiklavě barevné punčochy, látkové květinové ozdoby na oblečení, čelenky se stylizovanou květinou do hlavy.
  • Originální bižuterii – zvláštní místo zaujímají v současné módě náhrdelníky, pozadu nezůstávají ani masivnější náramky. Zdobení krajkou nebo tylem vypadají parádně a nemají nikdy na prádle chybu. Také podvazkový pás, znovu aktuální, vypadá najednou nádherně - s jemnými punčoškami. Nezatracujte ani košilku (kombiné), zdobenou krajkou, ani saténový župánek, který senzačně sklouzne z dámských ramen! Výběr je v těchto případech podstatně jednodušší a výsledek neméně efektní.

Tipy Kafé cz:

Pořádkumilovně si schovat paragon, který vám zaručí vrácení zboží. A pokud na nákupy skutečně nejste, nevzdávejte to a vyzkoušejte dárkový šek, který se dá vyměnit za skutečně to pravé.