Charizmatický herec, kterého můžou čeští diváci znát z filmů Král Artuš, Lara Croft, Hanebný pancharti nebo Klepání na nebeskou bránu, nedávno v Berlíně nafotil kampaň pro aktuální pánskou kolekci značky Charles Vögele.

V kůži modela

Til Schweiger je ze spolupráce nadšený: „Oblečení vypadá skvěle a přesně pasuje k mému stylu. Pro mě je důležité ztotožnit se s prací, kterou dělám – ať už jako herec, nebo jako model – což je zrovna tento případ. Jako herec mám za úkol zapomenout na kameru, ale jako model musím dělat pravý opak – hrát si s ní. To jsou dvě absolutně odlišná povolání."

Krok na pole módního průmyslu

Sám herec nyní pracuje na vlastní kolekci Biaggini Violett pro Charles Vögele, kterou oficiálně představí na Charles Vögele Fashion Days v Curychu na podzim tohoto roku. „Dokážu si dokonce představit, že bych kolekci osobně předvedl na těchto dnech módy,“ nechal se slyšet atraktivní herec.

Til Schweiger má již o své kolekci jasnou představu: „Člověk by měl najít sám sebe. Móda by měla podtrhnout osobnost člověka a ne se od ní odchylovat. Chci společně se značkou Charles Vögele navrhnout nekomplikovanou, mužnou, originální, cenově dostupnou módu.“

Jak se vám líbí pan fešák?