Na rozdíl od opravdových vévodkyní a princezen si nevěsta z lidu může dovolit odvážný rozparek, obnažená záda i krajkový top, který tak tak zakrývá ňadra. Proč toho nevyužít a zahalovat se jako klášterní panna, když můžete vyjádřit svou ženskou přitažlivost? V rafinovaně prostříhaném modelu přitáhnete zraky všech svatebčanů a žádná přítomná kamarádka vás nezastíní.

Pokud vám sexy styl připadá pro svatbu málo romantický, neváhejte ho obohatit o další soudobý trend, kterým jsou květinové motivy. Lehoučký závoj posetý lučními kvítky vás nejen trochu zahalí, ale zároveň vás promění ve vílu; s motivy růží či kamélií si pak budete připadat jako princezna.

Designéři letos vracejí do módy rukávy, a rovnou si s nimi kreativně pohráli. Rukávky mohou být krajkové, balónové i nadýchané jako peří, vždy se však vyznačují netradičním střihem a vůbec nemusejí začínat na ramenou.

Protože v moderní době řada žen dává přednost kalhotům před sukněmi, designéři počítají s tím, že některé nevěsty se v klasických šatech nebudou cítit dobře ani ve svatební den. Pro takové ženy a dívky se zdokonalují svatební kalhotové kostýmy, které lze doplnit o nadýchaný závoj či vlečku. Pro inspiraci nahlédněte do galerie.