Přinášíme vám proto tipy a nápady na deset slavnostní halenek a košil, které můžete kombinovat s černými kalhotami či sukní a budete v nich vypadat kouzelně a elegantně. A po vánocích se vám také neztratí. Využijete do divadla, na pracovní schůzku, jen tak k džínám…

Rubínový klenot

Nádherná halenka v rubínové barvě vypadá dokonale k černé sukni. Nezapomeňte ji doplnit výrazným páskem a náramkem, obout si lodičky, vybrat barevně sladěnou kabelku a záhy se stanete nejpůvabnější členkou rodiny. Uděláte dojem a budete se cítit opravdu žensky.

Materiál: 96 % polyester, 4 % elastan
Cena: 799 Kč (marks-and-spencer.cz)

Elegantní saténová halenka

Velice elegantní a postavě zároveň opravdu lichotící model, ve kterém můžete směle usednout ke slavnostně nazdobené tabuli. Volnější střih krásně skryje drobné nedostatky postavy a dopřát si můžete i pořádnou porci bramborového salátu, aniž by se vám rýsovalo bříško. Halenka je navíc zajímavě střižená ke krku, zdobená květy, součástí je i pásek.

Materiál: Satén z 96 % polyesteru a 4 % elastanu.
Cena: 1 839 Kč (otto-shop.cz)

Zlatá halenka s volánky

Pokud chcete být stylová, můžete usednout k večeři v halence v barvě jmelí a lesklých baněk. Krásný zlatý model je ještě efektnější díky volánkům, které zdobí celý přední díl. Stačí přidat zlaté doplňky a budete dokonalá.

Materiál: 100 % polyester
Cena: 399 Kč (bonprix.cz)

Halenka nejen pro boubelky

Další krásný model, tentokrát pro ženy, které potřebují zamaskovat více nedostatků postavy. Áčkový střih schová bříško a boky a kulatý výstřih zdobeným štrasem s nabíráním dokonale odvede pozornost od problémových partií. Na návštěvě se tak nemusíte bát sednout, aby vám nebyl vidět nějaký nelichotivý špíček. Na výběr z několika barev, od černé přes fialovou až po šedohnědou.

Materiál: 96 % polyester, 4 % elastan
Cena: 799 Kč (neckermann.cz)

Hedvábná halenka

Nádherná halenka z čistého hedvábí, kterou můžete obléct jak na slavnostní příležitosti, tak na běžné nošení. Nadčasový kousek se skvěle hodí k černým kalhotám, ale dobře bude vypadat i k džínům.

Materiál: 100 % hedvábí
Cena: od 999 Kč (magnet-blanche-porte.cz

Vzorovaná halenka přes hlavu

Velice pěkná halenka s výrazným vzorem, která nejen krásně vypadá, ale stejně dobře se i obléká, a to přes hlavu. Nemusíte se tak trápit s žádnými knoflíky. Navíc je dostatečně dlouhá a díky gumě v dolním lemu a na rukávech krásně drží tvar. Moc pěkný model nejen pro štíhlé dámy.

Materiál: 97 % polyester, 3 % elastan
Cena: 1 990 Kč (pietro-filipi.com)

2 v 1: Sportovní a elegantní

Pokud chcete kvalitní halenku, kterou však do společnosti příliš neunosíte, ale raději byste ji využila k riflím, můžete si vybrat tu od značky s. Oliver. Lehce sportovnější střih s malým stojáčkem a zavazováním vzadu zdobí empírový šev a rafinovaný výstřih. K dostání v šedé nebo ostružinové barvě.

Materiál: 100 % bavlna
Cena: 499 Kč (quelle.cz)

Romantická halenka

Romantická a sexy zároveň – taková je halenka s odhalenými rameny, žabičkovým pásem, který zvýrazňuje postavu a s módním potiskem. Díky skvělému střihu padne univerzální velikost téměř každé postavě. Holá ramena vypadají opravdu dokonale a jistě potěší i vašeho partnera.

Cena: 490 Kč (vzdyelegantni.cz)

Vypasovaná halenka s perletí

Nádherná halenka, která je ideální pro všechny štíhlé ženy. Úzký vypasovaný střih totiž velmi lichotí postavě. Navíc má spoustu skvělých detailů – vpředu je zdobena sklady a perleťovými knoflíky, rukávy zase zdobí dlouhé mušketýrské manžety a knoflíčky.

Materiál: 98 % bavlna, 2 % elastan
Cena: od 849 Kč (magnet-blanche-porte.cz)

Luxusní krajková halenka

Překrásná průhledná krajková halenka je bezpochyby velmi sexy. Při rodinné návštěvě ale nemusíte být zase tak odvážná, a tak si pod ni určitě nezapomeňte vzít zlatý saténový top, který je její součástí. Slušivý a elegantní kousek s výraznou mašlí se hodí i do společnosti, třeba do divadla.

Materiál: halenka 100 % polyamid, top 96 % polyester, 4 % elastan.
Cena: 1 979 Kč (otto-shop.cz)