#clanek|3522010|3521735#

Za módním stylem vévodkyně Kate nestojí okázalost, ale naopak střídmost v kombinaci s vytříbeným vkusem. Její způsob oblékání je založený na dokonalém souladu detailů. Ani nejpřísnější módní kritik na jejích out-fitech nenajde chybu.

Jestli tápete, v čem byste měla přijít na důležitou pracovní schůzku, zkuste se porozhlédnout v naší galerii, protože šatník Kate Middleton vám může být velkou inspirací.

  • Přestože má Kate dokonale tvarované nohy, jen zřídka byste ji potkali v sukni nad kolena. Delší sukně jednak nepůsobí lacině a jednak tato délka ještě zdůrazňuje její štíhlou, přesto však žensky tvarovanou postavu. Délky až na zem se obvykle na pracovní schůzky příliš nehodí. Výjimku může tvořit tento elegantní modrý overal.
  • Co se barev týká, preferuje vévodkyně tmavé, studené tóny. Nejčastěji ji můžeme vidět v černé, šedivé, zelinkavé, fialkové a v různých odstínech její oblíbené modré barvy. K snědší pleťi a hnědým vlasům tvoří hezký kontrast sněhově bílá. Velmi jí sluší jasně červená, ale k té se bohužel uchyluje jen zřídka. Prakticky byste ji nenašli v pastelových barvách, výjimku někdy udělí pouze lososové.
  • Ve vzorech je Katiným favoritem jednoznačně střízlivý nenápadný puntík a proužek. Velké barevné květinové vzory vezme na milost pouze v horkém létě u lehkých šatů.
  • Nezbytnou součástí vévodkyniných out-fitů jsou klasické lodičky, které nejen opticky protahují siluetu a také hezky tvarují lýtka.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!