Jednoduchý půvab

A co na to módní prádlo? Kývlo, a přepsalo si tvary i barvy po svém… Dámské komplety podprsenky a kalhotek jsou kvalitní, senzačně sedí, výrazný příklon existuje k minimalistickým liniím, bez volánků a různých ozdobných detailů. Kytička uprostřed krásného dekoltu je přece dostačující, ne? A pokud krajka, pak elastická, pouze jemně zdobená, která není v žádném případě znát pod oblečením.

Módní trendy přímo na těle

Velmi vyhledávaná je varianta, kde krajku doplní a podtrhne jiný materiál. U zimního oblečení patří nádhera křehkého krajkového „nic“ stejně spíše k večerním slavnostním okamžikům. Vedle jednobarevných favoritů světa spodního prádla – a propos, už jste vyzkoušeli svádění v eroticky červené? – se hodně objevuje fantazijní zvířecí potisk (motivy hadiny, leopardí, zebří motivy), celoplošné květinové tisky nebo barevné bloky proužků.

Mezi tvary podprsenek vedou stále push-upky, dotahuje se na ně příjemně bezešvé prádlo, stále zůstávají v oblibě trojúhelníkové tvary. Kalhotky jsou předevšm klasicky vykrojné nebo boxerky, tangům, zdá se, alespoň pro tuto zimu, odzvonilo.

Rafinované odstíny

Stejně tak ještě nedávno hitové pudrové odstíny stagnují. Pozornost přitahují spíše pink či levandulová, tmavé červené tóny, suverénně si cestu mezi novinkami prorazila nová módní barva, hnědá. Samozřejmě, že nechybí ani duo stálic, černá s bílou. Celková jednoduchost ovšem nezakazuje ani přídech luxusu a glamouru, který přináší mat a lesk.

Typickým poznávacím znamením aktuální sezony jsou časté krajkové bordury, velmi často je prádlo dvoubarevné (vždy ale celkový vzhled ladí tón v tónu). Dnes jsme probrali jen jednu část rozmanitého sortimentu, do kterého patří pro letošní sezonu také krátké sexy košilky, košilky do půl stehen i pod kolena. I ty, často sladěné s kalhotkami a podprsenkou, k příjemně strávenému zimnímu dni neodmyslitelně patří.