Plesové patero

Ne vždycky se ale snaha vyplatí. Ani celebritám se nevyhýbají faux-pas. Zkuste se módním trapasům vyvarovat i na plese nebo vesnické zábavě.

  • Jako ulité - sešněrovaný korzet vám sice vykouzlí dekolt snů, ale máte-li pár kilo navíc, kůže přeteče na zádech a v podpaží. Na posledním ceremoniálu se to stalo Renée Zellweger (50). Šaty měla hezké, ale pohled zezadu byl jen pro otrlé.
  • Bez prádla - nejhorší ze všeho je prádlo rýsující se pod saténovými šaty na tělo. Pokud to křivky dovolí, spodního prádla se vzdejte, baculky ať radši změní střih a materiál.
  • Pryč s cedulkami - každý ples si zaslouží nové šaty a boty, ale také chvilku pozornosti a pečlivé sundání cedulek, visaček, odznáčků nebo plastových háčků. Zkontrolujte šaty včetně spodničky, vnitřek kabelky i podrážky bot. Vévodkyně Meghan (38) a Madonna (61) by o takových přešlapech mohly vyprávět.
  • Respekt - každá chce zazářit, ale prim hraje pohodlí. Pokud se necítíte v příliš odhalených modelech a v jehlových podpatcích připomínáte nalomenou pšenici, nehrajte si na něco víc. Ostatní by na vás poznali, že nejste ve své kůži.
  • Něco navíc - ples není jen šatech a vzhledu. Dbejte i na dostatečnou hygienu, kvalitní deodorant (zkuste krémový a z přírodních ingrediencí) a silonky se zesílenou ťapkou s masážními výstupky

Modrá je dobrá

Udílení Screen Actors Guild Awards je velká módní událost. Letos se na červeném koberci sešla spousta zajímavých rób, které by neměly zůstat bez povšimnutí. I když to na červeném koberci hrálo všemi barvami, jedna dominovala - modrá ve všech možných odstínech. Glenn Close (72) dokázala, že i ve dvaasedmdesáti letech můžete být elegantní a šik. Renée Zellweger (50) a Nicole Kidman (52) ukázaly, že i svělým typům sytá modrá sluší. Helena Bonham Carter (53) sice neslevila ze svého lehce čarodějnického zjevu, ale v modrých šatech nad kotníky mile překvapila. Margot Robbie (29) rozdělila módní kritiky na dva tábory svým modelem od Chanelu.

Na další inspiraci, jak si pohrát s modrou, se podívejte do galerie.