Lady Gaga

Poslední měsíce lavíruje zpěvačka na hraně extravagance a elegance. Na Zlatých glóbech osnila ve fialkových šatech, kterými vzdala hold Judy Garland. Nyní zvolila výrazné šaty od Diora. Excentrickou zpěvačku bychom v ní hledali těžko. Uzdu své fantazii popustila při výběru šperků, které na první pohled neladily, ale ona takovou nesourodou směs umí vynést. Jen škoda, že byl rozparek moc vysoký a chvílemi se naskytl pohled na její spodní prádlo.

Emily Blunt

Hvězda filmu Mary Poppins se vrací osnila v růžových šatech od Michaela Korse se zajímavě řešenými průramky. Je jednou z těch, která umí nosit jemné barvy a přesto nevypadá přeslazeně. S tím mají blondýnky jako ona většinou problém. Pozornost se ale upírala na její boty, které stály "pouhých" 120 dolarů.

Gayle Rankin

Herečka Gayle Rankin naposledy zazářila po boku Hugha Jackmana ve filmu Největší showman. Má svůj styl, což znovu potvrdila, když vynesla šaty od Sandry Mansour. Kombinace výrazné červené barvy, propínání a stříbrného zdobení by nebyla dost, a tak vše dotáhla k dokonalosti originálním psaníčkem ve tvaru houpacího koně.

V galerii jsme pro vás připravili výběr toho nejlepšího z udílení Screen Actors Guild Awards pro rok 2019.