Víte, co bude absolutním hitem letošní sezony? Široké pumpky! Oblíbené kalhoty totiž opět hlásí návrat. Možná si říkáte, že to není nic pro vás. To je ale omyl. Dokud je nezkusíte, neuvěříte. Pumpek je totiž velké množství – prodávají se v různých délkách a barvách, a tak si pro každou postavu vyberete ty pravé. Navíc se dají výborně kombinovat nejen se sportovní módou, ale i s vestičkami, sáčky, anebo košilemi!

Široké i přiléhavé

Z popelínu i z džínoviny, široké nebo přiléhavé. Kombinovat se bude vše. Maxi délky versus krátké délky, objemné versus subtilní, volné versus upnuté. A právě do toho pumpky skvěle zapadají!

Zářivé barvy ustupují

Éra zářivých barev je pomalu na ústupu. I přesto katalozích ještě objevíte barvy, které dominovaly loňské sezóně, jako je sytě žlutá nebo neonově růžová. Lákat vás ale bude i oranžová nebo limetkově zelená.

Vládnout bude modrá

Purpurovou, která byla favoritem několika sezón a stále má v katalozích své zastoupení, pomalu nahradí kobaltová modř, stejně tak jako mnoho dalších odstínů modré. Jaro 2009 bude celým kaleidoskopem barev. Pro ty, co preferují střízlivější barvy, je stále v nabídce černá a bílá.

In jsou i přírodní materiály

Druhým protipólem je oblečení v přírodních tlumených barvách. Pokračuje příklon k přírodním materiálům například z bambusových a sójových vláken, biobavlně i exkluzivní jutě. S tímto trendem souvisí převažující neutrální přírodní barevnost příštího jara a léta.