Adriana (27): Úzká minisukně

„V práci se mi velmi líbil jeden kolega a protože jsem na sebe chtěla upozornit, rozhodla jsem se, že si obleču sexy minisukni a tričko s výstřihem. Mohla jsem si to dovolit, jsem štíhlá, tak proč ne, říkala jsem si. Když jsem si ale ráno chtěla obléknout svou nejužší sukýnku, zjistila jsem, že je mi hodně těsná. I přesto jsem ji na sebe natáhla a s výsledkem byla spokojená. Po cestě se za mnou všichni otáčeli a onen kolega na mě mohl oči nechat.

  • Jenže pak se to stalo. Rozsypala se mi složka s papíry a já se pro ně ohnula. Jenže jsem zapomněla, co mám na sobě. Najednou se ozval trhavý zvuk a sukně vzadu rupla.

Bohužel zrovna byla v místnosti většina kolegů a kolegyň, a tak si dovede představit tu salvu smíchu. Mně to tedy vtipné nepřišlo, měla jsem totiž jen tanga! Utekla jsem s brekem na záchod… Kolega se od té doby jen potutelně usmívá, když se potkáme, ale to je všechno. Za neúspěch vděčím minisukni.“

Markéta (24): Minusukně bez kalhotek

„V létě zásadně nenosím spodní prádlo, strašně mě omezuje, řeže, prostě ho nesnáším. A tak chodím, jak se říká, »naostro«. Většinou sice nosím kalhoty nebo delší sukně, ale jeden den bylo extrémní teplo, a tak jsem na sebe natáhla minisukni. Moc mi slušela, byla jsem spokojená a s hlavou vztyčenou jsem procházela ulicí.

  • Jenže jak jsem se příliš nedívala pod nohy, nevšimla jsem si díry v chodníku a najednou jsem se natáhla jak dlouhá, tak široká. Zůstala jsem ležet s roztaženýma nohama, v minisukni, která se pochopitelně vyhrnula.

Dovedete si asi představit, co se pak dělo. Ulice byla rušná, takže všichni měli dokonalý výhled na celé moje intimní partie. Rychle jsem vstala, zula boty na podpatku, stáhla sukni, jak to šlo a rudá jak rak utíkala domů. Minisukně od té doby nenosím a dodnes mi není nejlíp, když si na to vzpomenu.“

Mirka (30): Minisukně se zipem

„Asi nejhorší trapas, který jsem zažila, se mi stal jedno odpoledne v metru. Samozřejmě v době, kdy bylo plné lidí. Měla jsem na sobě novou minisukni, která měla speciální vychytávku – oboustranný zip, a tím se dala už tak krátká délka ještě víc regulovat. Jenže jsem nečekala, že mě zradí.

  • Jela jsem na eskalátoru a v tom uviděla přijíždět metro. V tu chvíli jsem se rozběhla, nejdřív po schodech, pak po nástupišti. Jenže zip to pochopitelně nevydržel, rozevřel se na maximum a zůstal zapnutý jen centimetr u pasu.

Na všechny tak vykoukla moje průhledná krajková tanga. Rychle jsem vběhla do metra, sedla si a tašku dala na klín. Byla jsem zpocená a rudá v obličeji – všichni se mi totiž smáli. Nakonec jsem jela až na konečnou, sedla si na lavičku a volala přítele, aby mi přinesl náhradní oblečení. Od té doby už v minisukních nechodím a metro nedobíhám.“

Andrea (33): Průhledné schody a minisukně

„Největší trapas se mi stal na výletě v zahraničí. Tehdy jsme s přítelem jeli na nákup do velkého obchodního centra a já, abych se mu líbila, jsem na sobě měla minisukni. A pod ní jen ty nejmenší string tanga, co existují, a ještě k tomu průhledná. Tehdy nejely eskalátory, a tak jsme se vydali po schodech.

  • Jenomže ty schody měly jednu zvláštnost – byly zcela průhledné. Najednou jsem uslyšela pískání a potlesk. Když jsem se podívala dolů, strnula jsem hrůzou. Dole stál dav mužů, kteří s vykroucenými hlavami zírali přímo pod mou sukni a halasně to komentovali.

Přítel se začal smát a já zrudla snad až ke kořínkům vlasů. Schody jsem vyběhla tak rychle, že bych mohla držet světový rekord, a ihned jsem si šla do prvního obchodu koupit klasické kalhotky. Od té doby se dobře dívám, po jakých schodech jdu, když mám krátkou sukni.“

A jaké trapasy s minisukní se staly vám? Napište nám do diskuze!