Diskutujte: Jak se na velké rodinné grilování oblékáte nejčasteji vy?

Mohlo by vás také zajímat: Móda: Bez výstřihu, nebo s ním?

Léto je v plném proudu a tu největší pohodu máme "naservírovanou na zlatém podnose"! Letní grilovačky s partou přátel si jistě nenechá ujít nikdo z nás. Než na nějakou letní "garden party" vyrazíte, mějte na paměti i své pohodlí, funkčnost a praktičnost. Pokud stále rozmýšlíte "co na sebe", připravili jsme pro vás pár tipů. Zaměřte se na komfort, funkční materiály, pohodlnost a v neposlední řadě na cool vzhled.

Buďte v pohodě

Na večerní grilování nemusíte přijít jen ve vytahaných teplácích a mikině, abyste se cítila pohodlně. Komfortní zónu vám zajistí i vzdušné květované šaty na ramínka, které rozzáří i toho sebevětšího "morouse". Model doplňte balerínkami. Jsou totiž opět hitem letní sezony. A není se čemu divit: skvěle padnou ke sportovnějšímu i elegantnějšímu stylu a jejich nošení vaše nohy příliš nezatíží - ba naopak - budou jako v bavlnce.

Letní holiday móda je odlehčená, nespoutaná a zkrátka free. Pro pohodu u ohně to platí dvojnásob. Pokud vyrazíte grilovat bílé klobásky nebo týden naložené kuřecí maso, odvažte se. Plážové jednobarevné kraťásky s topem jakkoliv barevným si můžete dovolit vždy, když víte, že letmo poklábosíte, sníte první steaky a mizíte kvůli rannímu vstávání do práce.

Ve stínu hvězd

Extrémně vydařený módní kompromis je ve stylu pouzdrových šatů s trendy krátkou koženou bundičkou, která přijde vhod, až se večer u táboráku mírně ochladí. Na co však nezapomeňte, na vyšší podpatky. Tím, že péči o maso svěříte mužskému pokolení, máte zajištěnou pohodu v podobě sezení a klábosení, aniž byste musela prostát večer na jehlách.

Být in znamená jediné - kombinovat

Ke svým novým botkám, popřípadě naopak, můžete už teď shánět shánět šátek v identické či odlišné barvě a stylu. Fantazii, bystré mysli a vkusu se meze nekladly, nekladou a klást nebudou. V kombinaci se vzorovanou sukní, tričkem a jednobarevným kabátkem máte zaručeno absolutní pohodlí. A co víc - ve slunečních brýlích budete nepřehlédnutelná na každé letní akci!

Pokud vám plány pátečního odpoledne, kdy z práce utečete "o chlup dříve", překazil šéf nečekanou prací, nezoufejte. Ne všichni musí být dokonale sladění na večer, kterému předcházely hodinové přípravy. Sáhněte do šatníku po jednoduchém topu a minikraťáscích, nezapomeňte na trendy obuv a náramek a hurá do víru letního dobrodružství!

Tip Kafe.cz:

Grilování patří k těm skvělým zážitkům léta. Proto nezapomeňte na pozitivní energii a zdravé sebevědomí. Bez nich totiž žádný outfit nemůže vyniknout! Jakmile sladíte oblečení, doplňky s kořením jemné ženskosti, máte o báječný večer plný zážitků postaráno!