Sexy spodní prádlo

Zalíbilo se mu v retrostylech minulých desetiletí, sluší a navíc dokáže vytvarovat siluetu postavy.

  • Novinkou, která se s úspěchem vrací, jsou především korzety, zajímavé korzetové body, push-up podprsenky, vhodné do hlubokých dekoltů…

Jsou tak „nevázané“, že na nich mohou muži oči nechat – podobně jako kdysi na proslulých billboardech s Wandebra s modelkou Herzigovou. Tehdy se prý dokonce zvyšovala nehodovost tam, kde česká Eva jako Marilyn visela.

Pomalu si zvykejte také na podvazkové pásy se svůdnou hrou krajek. In jsou kromě hodně vykrojených sexy tvarů kalhotek také klasické typy.

  • Co chytá bůhvíkolikátý dech, jsou saténové a hedvábné župánky. Padají z ramen při jakémkoliv prudším pohybu, jsou tak lehoučké a přitažlivé.

Navíc noční prádlo se špagetovými ramínky s různou délkou – od mini do maxi - příjemně doplní. Můžete také zvolit zahálčivé nedbalky, negližé. V aktuální barevnosti dominuje černá, pudrové tóny nebo šampaňská. Vše probíhá ve jménu luxusu a komfortu.

KAFE.cz zjistilo

O negližé

  • Z anglického slova negligee, tj. nedbalky, negližé. Označuje se jím elegantní, pohodlný ranní domácí oděv nebo lehký plášť – přehoz.
  • Nosí se jako ranní (nebo domácí oděv) ve stylu elegantního nočního prádla.
  • Poprvé se negližé objevilo ve Francii v 18. století, kdy napodobovalo dámské šaty.
  • Na začátku druhé poloviny minulého století se staly oblíbené modely s erotickým podtextem.
  • Negližé patří mezi luxusní spodní prádlo, je často z přírodních materiálů nebo umělého hedvábí, nylonu, často doplněného krajkami.

Mírně rozmarné

Bokové spodní kalhoty, střih do pasu, i nejmenší tanga zdobí jemné lemy „lampasů“ nebo mašličky, objevují se v široké škále barev a potisků. Na skutečném vrcholu letošních hitových vzorů se ocitá po rybí kosti puntík v různém rozlišení – opticky zvětšený i miniaturní.

Samozřejmě nikam nemizí ani – někdy až divoký - květinový fantazijní ráj. Podprsenky jsou ponejvíc s kosticí, často s půleným košíčkem mezi směsový materiál a elastickou krajkou, často i bez podložení – takže jsou pohodlné na celodenní nošení.

  • Všechno je dovoleno – od černobílého minimalismu až po bordó přitažlivou nádheru.

I k umírněné „rozmarnosti“ patří župánky jako sen, přepásané vázačkou… Ve středu pozornosti je z barevné škály nejen červená.

„Umírněné“ spodní prádlo

Pohodové spodní prádlo, bezešvé a samozřejmě bez kostic – to je pro někoho to pravé pro letní měsíce. Kalhotky do pasu z měkkých směsí, jednoduché, s pruhy i v jednom tónu.

Na ležérním, až sportovněji pojatém prádla nechybí výrazné potisky, především grafické, z drobných detailů se objevují lemy. Noční spodní prádlo má rovné, zkrácené kalhoty zakončené flexbilním tunýlkem, hodí se k němu nejrozmanitější střihy topů.

Tip KAFE.cz

I když jste příznivci nejrůznějších slev a nabídek e-shopů, vynechejte z internetových nákupů právě spodní prádlo. Investice do vašeho času se při osobním vyzkoušení mnohonásobně vyplatí.

Čtěte také:

Jak vybrat správnou podprsenku