Pořádný pulovr, šála, čepice, to je to, na co se můžete na podzim spolehnout. Přinášíme vám tipy na skvělé pletené kousky pro vás i vaše děti. Přinášíme vám hity letošního podzimu!

Prodloužené svetry

Příjemnou změnou oproti pletené módě posledních let je prodlužování délky pulovrů. Zatímco před pár lety ještě platilo, že odhalený pupík a holá záda jsou in, dnes se lékaři, maminky i naše ledviny radují. V módě jsou totiž delší pulovry. Perfektně se kombinují s úzkými džínami a vysokými kozačkami. Novinkou letošní sezony jsou pulovry pod zadek s polodlouhými rukávy.

Kafe.cz radí:

Velkým hitem jsou krátké a tříčtvrteční rukávy. Tento styl je opravdu elegantní, navíc můžete udělat z jednoho modelu několik různých variant – podle toho, jaký zvolíte podklad. Na den se hodí rolák, na večer elegantní košile.

Vesty

Ještě žádanější jsou letos vesty. Stačí pod ně dát tenký rolák nebo tričko s rukávem a zima se k vám nedostane. Vesty – tentokrát ale již kratší – jsou navíc elegantní, nosit se mohou i přes halenky či košile, ale i v kombinaci s vhodným tričkem.

Pletená móda pro nejmenší

A jak je to s dětskou módou? Jelikož kopíruje obvykle svět dospělých, objevují se v ní podobné modely. Jen přidejte pár nášivek a ozdobných prvků. Holčičky se budou balit do pletených kabátků a stejně jako maminky budou nosit prodloužené vesty s legínami. Kluci zase potřebují především pohodlnou a praktickou módu, na eleganci tolik nehledí. Ale ne že by jim bylo jedno, co si vezmou na sebe! Nedbalá elegance a nenucený styl – to je to pravé.