Jaké plavky si vybrat?

Štíhlá postava

Ženy s drobnou nebo vysokou postavou mají na výběr hned z několika typů rafinovaných střihů, které jsou právě in. Slušet jim budou moderní monokiny, bikiny bez výztuže i jednodílné plavky, které vyzdvihnou ladné křivky.

Slovanský typ

Pokud jste majitelkou slovanské postavy, tak možná bojujete s větším bříškem, širšími boky a výrazným poprsím. Máme pro vás rady, jak tyto problematické partie perfektně skryjete. Ideální volbou jsou plavky jednodílného střihu, které jsou z vhodného materiálu a postavu zpevní. Dekorativní prvky odvedou pozornost k jiným partiím a šikovné bývají také modely se zapracovanými korzety. Tmavší barvy mírně uberou na váze, elastické korzetové vyztužení vymodeluje bříško a atraktivní sukýnka rafinovaně skryje boky.

Sportovkyně

Ženám s vysportovanou nebo chlapeckou postavou se doporučují hlavně plavky typu tankiny se zapracovanými kosticemi. Jde vlastně o kalhotky a samostatný top. Sportovkyním umožní věnovat se například plážovému volejbalu bez neustálého hlídání výstřihu.

Venuše

Máte velké poprsí, a hledáte plavky, které by je pěkně podpíralo a tvarovalo? Tak se zaměřte na široká ramínka, kostice a po stranách nastavitelné nebo měkké košíčky. Na zavazování na šňůrky raději zapomeňte!

Tipy Kafe.cz: Plavky pro těhulky

Kafe.cz zjistilo: Dobré rady, aneb Mezi námi děvčaty

Koupání v rybnících, sportovní radovánky nebo lenošení v mokrých plavkách. To všechno jsou ideální podmínky pro vznik vaginálních problémů, které útočí na ženské tělo hlavně v létě. Předejděte proto těmto nepříjemným zánětům, než bude pozdě! Jak?

  • Po koupání se převlékněte do suchých plavek.
  • Pořiďte si volně prodejné krémy a čípky než pojedete na dovolenou (např. Gynopavaril).
  • Nekoupejte se během menstruace.
  • Vyvarujete se koupání v přírodních vodách.
  • Nedoporučuje se ani chození bez kalhotek.
  • Jezte často bílé a kysané zelí, cibuli a pórek, ředkev a ředkvičky, česnek, křen a ostrou hořčici, podmáslí a přírodní jogurt – to jsou vyhlášení nepřátelé kvasinek!