Její módní styl nejde nijak zaškatulkovat, nicméně outfity mají přece jen něco společného. Vždy jsou lehce šmrncnuté retro stylem. Marii tak s největší pravděpodobností nepotkáte v džínech moderního střihu a v tričku s potiskem. Libuje si spíše v ženských modelech, které ale musí být nějak zajímavé, v něčem jiné. K tomu jí slouží dobové doplňky, střihy, barvy. Oblíbila si prvky pin-up stylu, padesátá léta, sedmdesátá...

Herečka je sama o sobě výrazný typ, její zrzavé dlouhé vlasy upoutají pozornost každého. Zřejmě i proto si nelíčí oči, převážně zůstává jen u jasných barev rtěnek, které byly tolik oblíbené v padesátých letech.

Mariiným současným partnerem je Marek Zelinka, tanečník, který ji provedl celou soutěží Stardance. A to tak úspěšně, že nakonec celou soutěž vyhráli. Markův vzhled je také tak trochu retro a s Marií spolu skvěle ladí. Kvůli své lásce multifunkční umělkyně ukončila svůj blog Kafe a cigárko, který byl svého času velmi úspěšný a dokonce dostal ocenění Blog roku 2015 od Magnesia litera. V současnosti blog ale nefunguje, respektive jej autorka upozadila a už přes půl roku do něj nepřispěla. Přiznává, že teď jí naplňuje její vztah a nemá touhu se veřejnosti svěřovat se svými současnými niternými pocity.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Čtěte také: MÓDNÍ POLICIE: Nejodvážnější dámy českého showbyznysu