Diskutujte: Máte větší konfekční velikost? Jak řešíte oblékání? Kde obvykle uspějete a jste s výběrem spokojená?

Řeknu vám rovnou, co upřímně nesnáším. Reakci znuděné prodavačky v obchodě s oblečením, která se ke mně přitočí a sdělí mi něco ve smyslu: „Tak velké oblečení bohužel nevedeme.“ Fakt se to ještě pořád stává. Buď zčervenám a lítostivě odcházím, nebo mě popadne vztek, záleží na aktuální náladě.
A to přitom nechci bůhvíco – nosím teď velikost 42 nebo 44 (znáte to, podle toho, co jak sedí).
Kolikrát mě proto napadlo, v jaký stres se asi může zvrtnout sháňka po hezkých věcech, když je potřeba svoje sexy křivky nasoukat například do osmačtyřicítky nebo dvaapadesátky... Kde pod to oblečení splašit vhodnou podprsenku nebo ulovit hezkou noční košilku?
Pro všechny boubelky tedy jedna aktuálně senza zpráva: Dámskou módu ve velikostech 42 – 54 (včetně luxusní nabídky denního i nočního prádla) nabízí v tomto týdnu TCHIBO. Najdete ji také v e-shopu na www.tchibo.cz.

  • Vyzkoušela jsem kolekci na vlastní kůži, posuďte sami, jak to dopadlo. Fotografie vznikly v okolí obchodního centra Praha-Zličín. Modely jsem si soukromě sama pro sebe pojmenovala:-)

Model „Do města nebo na procházku“

Co mám na sobě: Sedmiosminové kapsáče 549,- (dají se ohrnout a mají i bílé), tričko z bavlny s ozdobným zapínáním na knoflíčky tyrkysové 299,- (mají i khaki a korálové), džínovou bundičku krátkého střihu 599,-, šálu zakončenou střapci zdobenou pajetkami 229,-, baleriny na řemínek s koženou stélkou 399,-, bižuterie vlastní.


Jak jsem se cítila: Do některých kousků jsem se zamilovala na první pohled. Tak například ten šátek jsem už nedokázala dát z ruky a teď ho mám ve skříni. Je to jeden z nejúčinnějších triků pro boubelky, opatřit si zajímavé doplňky a odvést případně pozornost od nedokonalých partií. Balerinky měli i v mé velikosti 41! Sláva. A přestože mám potíže s klenbou a nohy zrasované z cyklistických treter, cítila jsem se v nich úžasně pohodlně. Potěšilo mě, jak se celá kolekce dá vzájemně skvěle kombinovat. Většina kousků z obou fotografovaných out-fitů by se dala volně proházet a pořád by to vypadalo dobře.

Model „S kamarádkou na kávu a dortík“

Co mám na sobě: Tričko z bavlny khaki, dlouhou bílou halenku s jemnými proužky a zahrnovacími rukávy 399,-, treginy s vláknem Lycra 499,-, ve vlasech šálu zdobenou pajetkami a drobnými perličkami 199,-, balerinky na řemínek, bižuterie vlastní.


Jak jsem se cítila: Chce to nádech a trochu odvahy, nasoukat na sebe těsné přiléhavé kalhoty. Stylisté radí všem boubelkám, aby překonaly stud a přestaly se schovávat do zbytečně velkého oblečení, které jim zpravidla dělá jen medvědí službu. Když si totiž oblečete například přiléhavé kalhoty a vhodně zkombinujete vršek, budete vypadat naopak štíhleji. U trička jsem ocenila prodloužený střih přes boky a zadeček – potom není problém koketně si uvázat klasickou bílou halenku na uzel a dát najevo, že máte dostatek seběvědomí i dobré nálady.
P.S.: Ta káva byla strašně dobrá a ten nebeský malinový dortík vcelku dlouho nevydržel:-)