Za nás se určitě zadařilo Taylor Swift, která nesází na šokující image, ale protože má zřejmě díky své desce Lover barevné období, hodila na sebe sako hrající barvami. Můžeme pochválit i zpěvačku Normani, jež sice ukázala pořádný kus těla, ale stále velmi vkusně.

Asi nejkontroverznější vstup (ne však šaty) měla známá youtube hvězda Nikita Dragun, která se narodila coby muž. Místo klasického módního doplňku v podobě kabelky zvolila tři svalnaté otroky. Kritici ji posléze strhali za to, že jeden z nich byl černoch, což prý nebylo vhodné.



Otřesně se oblékla jinak půvabná Adriana Lima. Průsvitné lahvově zelené šaty jí neseděly dobře a skoro to vypadalo, že jí deformují jindy dokonalou postavu. Nepředvedla se ani Queen Latifah, která se dozajista inspirovala u Billie Eilish a hodila na sebe o 7 čísel větší oranžové... Sako?

Coco Austin s sebou přinesla dva zralé melouny, zřejmě kdyby někdo dostal hlad, Tana Montague a FKA Twigs se nedohodly na společníkovi a obě přinesly živého hada a způsobily si tím brovské faux pas. Jonathan Van Ness se rád obléká do dámského oblečení, s tím už zřejmě nemá nikdo problém, tentokrát se ale nápadně podobal Heidi Klum, kolem které raději procházel se svěšenou hlavou.

A jaké další modely se objevily na udílení cen, zjistíte v obsáhlé galerii.