Herečky jsou tvářemi této švýcarské módní značky od jara 2010. Mónicu a Penélope můžete nyní vidět v kampani na kolekci podzim/zima. Již od počátku spolupráce bylo jejich přáním navrhnout vlastní kolekci. Obě sestry se na přípravě vlastní kolekce aktivně podílely. Během mnoha schůzek navrhovaly střihy, vybíraly materiály, dohlížely a upravovaly každý jednotlivý outfit tak, aby odpovídal jejich představám. Světovou premiéru si kolekce „Biaggini Violet“ odbyla na Charles Vögele Fashion Days v Curychu před více než 1 000 hosty.

Malé černé do každého šatníku

Obě jižanky milují nositelné módní kousky. Penélope a Mónica navrhly okamžitě dostupnou večerní kolekci 40 outfitů zahrnující dlouhé, dechberoucí večerní róby, úchvatné koktejlové oblečení a malé černé. Z barev kladly důraz na klasickou černou, sytě červenou a teplé tóny zelené.

Letní inspirace

Hosté jedinečné přehlídky navíc mohli jako první shlédnout kolekci reprezentující největší trendy pro jaro/léto v podání těchto hollywoodských hvězd. Lněné materiály, úplet s příměsí viskózy, nejjemnější bavlna a materiály s příměsí hedvábí v jemných, neutrálních tónech šedé meruňkové a tělové navodily atmosféru uvolněného přímořského letoviska na španělském pobřeží.

Modely budou v prodeji již 4. listopadu ve 100 vybraných obchodech Charles Vögele. Na jaře 2011 dorazí i kolekce jaro/léto 2011 navržená těmito herečkami. Obě divy si kreativní práci opravdu užily, jak vysvětluje Mónica: „Penélope a já máme osobitý styl, který podtrhuje naši osobnost. Šaty o vás mnohé prozradí. Milujeme módu. Moci navrhnout tuto kolekci je pro nás darem.“