Mohlo by vás také zajímat: Módní speciál s.Oliver (3. díl) – Lady look do práce i na schůzku

Jen málokterá žena si může kupovat stále nové a nové věci. Navíc by některých „stálic“ v šatníku byla vyloženě škoda.
Na scénu je ale můžete vracet vylepšené o zajímavé detaily.

  • Ukážeme vám, že se vyplatí „exhumovat“ například kabelku po mamince z mládí, nebo jak kouzelné mohou být obyčejné skleněné korálky.

Šátek ve vašich službách

Nepředstavují většinou žádnou závratnou investici a přitom jsou opravdu skvělým pomocníkem, jestliže chcete ozvláštnit svůj out-fit.
Napřed si kostkovaný šátek v irském venkovském stylu přivázala na hnědou koženou kabelku Katka.... a pak Jana předvedla, jak příjemně odlehčíte a omladíte poněkud strohý lady look, když na kabelku připevníte rozmarně puntíkovaný šátek ladící barvami.

Óda na čepice

Čepice jsou aktuálně IN, měla byste to vzít na vědomí a pořídit si alespoň dva modely. Jeden v neutrální barvě (jako Katka) a druhý trochu odvázaný (jako Jana) – ani dospělé dámy se nemusí bát bambulek.
Věděla jste, že více než 70 % tělesného tepla uniká „skrz“ hlavu? Tak ji držte pěkně v teple.

Vtipná tečka

Takovou kabelku jen tak neseženete. Je jí rovných 35 let a Katka si ji na focení půjčila od maminky. Vintage styl je moderní, poohlédněte se po pokladech na půdách, u své babičky nebo ve vetešnictvích.

Další možnost jsou bleší trhy. Ty nejlepší v Evropě se konají v Paříži. Nejslavnější jsou Marché aux Puces St. Ouen nebo Porte de Cligna court (více najdete na www.parizan.cz).
Největší bleší trhy u nás probíhají v Praze – info hledejte na www.prazsketrhy.cz a www.blesitrhy.cz.

Zaostřeno na detail

Móda neznamená jen slepě následovat trendy – chce to osobitý přístup. Stačí maličkost a ostatní si vás všimnou. Katka si například vybrala z kolekce s.Oliver vtipný masivní prsten s motýlkem (prsteny jsou letos také na vítězném tažení – čím nápadnější a větší, tím lepší).
Jana navlékla část podzimní kolekce „Divizna“ korálkových náramků na paměťovém drátku.