Už Janina vínová sportovní vestička v minulém díle tohoto módního speciálu (první díl si můžete přečíst ZDE) naznačila, že barvy hrají v letošní sezoně podzim – zima absolutní prim.

Editorky www.kafe.cz Jana a Katka se vydaly pro inspiraci do obchodu módní značky s.Oliver – a jejich předpoklad, že je budou z barev oči přecházet, se naplnil.

Janin spojenec: Jednoznačně veselý červený kabátek, který zároveň splňuje další módní požadavek. Je totiž inspirován vlnou retro.

Jana má na sobě: červený kabát 5 499 Kč, černobílé šaty 2 199 Kč, kabelku 1 299 Kč vše s. Oliver.

Katčin spojenec: Pohodlný vínový svetr, ideální na podzimní procházku přírodou, vtipně doplněný károvaným šátkem.

Katka má na sobě: vínový svetr s rolákem 999 Kč, džíny 1 399 Kč, kabelku 999 Kč a károvaný šátek 549 Kč vše s. Oliver.

5 TOP moderních barev letošního podzimu a zimy:

  • Vínová
  • Petrolejová
  • Hořčicově žlutá
  • Starorůžová
  • Smaragdově zelená

Takže… V naší fotosoutěži „Ukaž svůj styl“ o 3 poukázky s.Oliver v hodnotě 5 000 čekáme po přečtení tohoto článku patřičně barevnou inspiraci od vás, milé čtenářky. Fotky do Fotogalerie mohou přihlášené uživatelky nahrávat ZDE. Je to snadné a pět tisíc na nové oblečení… To je výzva!

Jak jsem se v modelu cítila:

Jana: Minule jsem psala, že moc často nebývám za dámu, že? Ale tentokrát jsem se překonala a k červenému kabátku, který mě okouzlil už na figurině v obchodě (a byl sympaticky k sehnání i ve větších velikostech, ostatně jako celý sortiment s. Oliver), jsem si dokonce obula i jehlové červené lodičky. A musím říct, že to byl moc hezký pocit, chvilku se procházet po parku jako dáma. Někdo by za mě ale musel nakoupit a dotáhnout tašky domů. V tomto out-fitu bych si byla schopná tak akorát mávnout před nákupním střediskem na taxík.

Katka: Vínový svetr v podzimním dopoledni příjemně hřál a tím si mě, věčného zmrzlíka, získal. Celkově byl model sympatický a pohodlný, takže bych Janě ten nákup, mohla klidně domů dotáhnout já :-)