Editorky www.kafe.cz Jana s Katkou (dlouhé vlasy, kdybyste je ještě nerozeznávali :-)) tentokrát lovily trendové kousky v aktuální kolekci podzim-zima S.Oliver. „To první, po čem jsme obě sáhly při výběru out-fitů, byly vesty,“ líčí Jana. „Musely jsme se smát, o některé jsme se docela přely a vybrat z velké nabídky jen dvě na fotografování byl trochu problém.“

Jak to nakonec dopadlo?

  • Katka sáhla po vestě s norským vzorem. Nic modernějšího momentálně ve světě módy ani neexistuje. Vzory se „nastěhovaly“ nejen na vesty, ale také na svetry a doplňky (šály, čepice a rukavice) z dámských i pánských kolekcí.

Katka má na sobě: pletenou dlouhou vestu 2 499 Kč, mačkané tričko 999 Kč, tmavomodré úzké kalhoty 1 399 Kč, malou kabelka 599 (vše s.Oliver), šperky Pandora

  • Jana má na sobě krásně hřející vínový sportovní model. Výsledek kombinace s džínami, blůzkou, tričkem a pánskou kabelou je svěží a mladistvý.

Jana má na sobě: vínovou vestu 1 699 Kč, džíny 2 199 Kč, bílou košili 999 Kč, tričko s potiskem 499 Kč, koskovanou maxi tašku 1 999 Kč( vše s.oliver)

3 dobré důvody, proč mít vestu v šatníku:

  1. Je univerzální. Dá se kombinovat se spoustou dalšího oblečení. Prohlédněte si model, ve kterém je Jana. Pod vestou má tričko a ještě bílou halenku na uzel. Právě vrstvení je absolutním hitem sezony. Nebojte se ho.
  2. Vesta upoutá pozornost. Máte větší zadeček nebo nejste spokojená s objemem pasu? Vesta je dobrý spojenec. K dostání jsou totiž modely třeba jen do pasu nebo naopak i mnohem delší.
  3. Naprosto ideální jako první pomoc proti mrazu, když potřebujete například jen proběhnout mezi domovem a autem.

5 kroků, jak vybrat tu správnou vestičku na letošní podzim:

  • Vsaďte na barvy. Nebojte se červené, žluté, vínové, zelené…
  • Nechte si poradit od kvalifikované prodavačky nebo někoho, kdo rozumí velikostem. Abyste si zbytečně nevybrala velkou, což je častá chyba.
  • Vestu si zásadně zkuste v kabince i zapnout.
  • Přemýšlejte, s čím ji budete kombinovat – aby například neměla zlatý zip, když obvykle nosíte stříbrné šperky.
  • Výhodou je odepínací kapuce nebo i rukávy.

Jak se holky v modelech cítily:

Jana: Moc mě bavilo vypadat díky barvě a šmrncu téhle vesty mladší, než je můj skutečný věk v občance. Myslím si, že tenhle kousek je tak akorát pro čtyřicítku, jako jsem já. Starám se o rodinu, hodně sportuju, dojíždím a většinou ani nemíním ani nestíhám být za velkou dámu.

Katka: Tahle, dle Jany "nejmodernější vesta na světě" mě zaujala hned při vstupu do obchodu a ostatní kusy oděvu jsem pak volila tak, aby barevně ladily a zároveň téhle krásce nekonkurovaly - přeci jen je sama o sobě hodně nápadná. V modelu jsem se cítila naprosto skvěle!