Ve velkém stylu

Nádherné krajkové pouzdrové šaty přímo vybízejí k tomu přehodit si přes ramena kožešinovou štólu a dojem ještě umocnit vínovým plstěným kloboukem. Jde o vychytaný model, se kterým zabodujete ve vybrané společnosti stejně jako na večerní party. Ty lodičky na ultra vysokých jehlách si jistě umíte představit…

Foto: Isme

Dokonalá silueta

Projmutý kabátek očkového střihu v moderní délce ke kolenům dá vyniknout ženským křivkám. Barva je velmi povedená a jednořadé zapínaní ženám sluší stejně jako kvalitní kožené maxi psaníčko. Lodičkami s kulatou špičkou v tělovém odstínu nemůžete nic zkazit.

Foto: JD Williams

Atypický střih

Asymetricky střižené šaty s výrazně lemovaným lodičkovým výstřihem a stuhou v pase působí velice žensky. A přestože se tváří jako ryze letní model, můžete si je obléknout i na podzim, pokud navrch zvolíte kabát s netopýřími rukávy nebo třeba ultra moderní pončo či pléd.

Foto: 3 Suisses

Sako vede!

Ležérní varianta na téma pánský styl zjemněná psaníčkem a lodičkami je vskutku povedená. Kalhoty s drobnými sámky sluší štíhlé postavě, sáčko se zapínáním na jeden knoflík je absolutní klasika. Šedý rolák dodává modelu ten správný uvolněný ráz.

Foto: Long Tall Sally

Poklady

Jednoduchá volná košile se posunuje do módních výšek díky extravagantnímu náhrdelníku. Šperky obecně mají mocnou sílu a pokud nemáte zábrany a experimentování je vaším denním chlebem, dokážete i velmi decentní kousky oblečení zajímavě oživit.

Foto: Wallis

Oversizové kabáty

Oversize kabáty jsou letos absolutním hitem. A pokud zvolíte nějakou výraznou, nepřehlédnutelnou barvu, maxi střih úžasně vynikne. Kabelka kufříkovitého střihu patří k módním evergreenům, a celek tak působí velmi vyrovnaně. Krásná práce.

Foto: Reserved

Další zajímavé články najdete také na našem sesterském webu www.vlasta.cz